Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poznate Kaštel Štafilić?

Poznate Kaštel Štafilić?

No, mi smo se pa ravnokar vrnili iz Kaštel Štafiliča oz. Resnika.
Bili smo družina z 3 in 5 let starima otrokoma.
NIKOLI VEČ!!!!!
Plaža – to zame in moje otroke ni plaža primerna ne za odrasle ne za otroke. Obvezno moraš biti obut. V morju pa TRAVA, ki raste in ki jo potem še naplavlja na obalo. Jaz nimam filinga plavat nad travo ( to so velike površine trave)….
Zabava – ni bilo NOBENE animacije, ne zabave, NIČ, še niti nobenih otroških igral v naselju!
Paviljoni – od 5 paviljonov je obnovljen samo eden, to je 80 sob (ostali paviljoni zapuščeni, rapadajoči!), tisti bungalovi tudi, polovica jih je primerna za bivanje, polovica pa je razbitih, v grmovju in visoki travi. Kot MESTO DUHOV!!!.

Razen tiste hrane in pijače, pa prenočišča ti ne nudijo NIČ!
Vse bi prežvečila, če bi le bila ok plaža, vendar ošter pesek in kamni zame ni plaža!

Da bi šel do mesteca Kaštel Štafilič ob morju? Hja, do tja vodi ozka, kamnita steza, in z otroci, to ni bil ravno krasen sprehod.

Skratka NIKOLI VEČ!!
Pa nisem zahtevna, gremo vedno kakšno najugodnejšo varianto, pa še nikoli nismo bili tako razočarani.
Tudi hrana ni bogve kaj, naješ se ponfrija in testenin. Če si ljubitelj tega, ti bo super.

lp

Katelanski zaliv zahodno od Splita je poznano eno najbolj onesnazenih podrocij hrvaskega Jadrana. Tezko razumem, zakaj se veliko Slovencev odloca letovati tam ali recimo na Viru, pa pri Plocah ali Rijeki ipd.

Za fuj,

Kaj pa hrana, je bila tudi zanič. Jaz se odpravljam z dvema malima otrokoma, in moram reč, da me je tale post kr presenetil glede na to da so vsi hvalili Kaštel Štafilič,

LP

Hja, hrana…

lačen nisi, nekaj že najdeš…

Zajtrk standard: 3 vrste marmelade vendar v skledah, da si namečeš z žlico na krožnik, med, puter, skuta, navadni jogurt (vse v refuzi, da si namečeš z šefarko), 3 vrste kosmičev (koruzni, čok., in sadni), neke pekoče klobasice, ali pa “šmorn” ter 3 vrste salame in sir.

Kosilo: ena vrsta juhe, pomfri, mogoče še ena vrsta krompirja (ne vedno), testenine, meso v omaki, solate (recimo 5 vrst)

Večerja: SPET POMFRI, kar od kosila ostane testenin, naredijo solato za večerjo, spet omaka, pečeno meso in pečene ribe ali lignji. Sladica – razni bisktvitni piškoti = meni super, če ne drugega, sem se sladice napokala 🙂

Smo bili mi tudi preseneči dol, verjemi!!!
Sploh glede na vse pohvale.

Aja pa sladoled v tem all inclusive je samo za otroke od 16-17 ure in potem se gužvaš z vsemi gosti v kilometrski vrsti za tisto kepico. Mi nismo tega prakticirali, ker mi je bilo to grozno! Smo našim raje kupili en sladoled na dan (6 kun/kepica) ko se jim je zahotelo.

Večina je pa Čehov, Poljakov in nekaj Slo, vsaj tako je bilo v začetku julija.

Toliko na hitro….

Izkoristite situacijo sebi v prid, da se boste imeli lepo, kolikor se bo pač dalo. Saj veliko je odvisno od vas samih kako se boste imeli.

Mi smo bili vsak večer ali v Trogirju ali Splitu, da so se otroci navžili tudi igral…, lačni nismo bili, spali smo bolj slabo na tistih jogijih in vzglavnikih (ne moreš z njim, ne moreš brez njega :-))

Starejši se je nakopal, mlajši se ni, ker ga je vse motilo :-), skratka čisto odvisno je vse od posameznika. Na splošno, nam NI BILO VŠEČ, tista vsa hrana in celodnevna pijača nam ni odtehtala ostalih stvari.

lp

Lep pozdrav!
Tudi mi smo se ravno včeraj vrnili iz Kaštel Štafilića. Vse je bilo OK! Hrane dovolj- izbire dovolj za različne okuse od mesa ,krompirja, riža, testenin, sadja, solat,peciva,…tudi pri brezplačnem sladoledu za otroke ni bilo nikoli nobene gužve.Plaža je od paviljona 2 minuti stran; na plaži so majhni kamenčki in se da normalno hoditi; v morju pa je mivka in ni bilo veliko trave tako, da se je dalo plavati. Nam je bilo všeč in nimamo nobenih pripomb (otroka stara 4 in 8 let sta bila tudi zadovolna in sta se rada igrala v vodi in ob obali).Glede paviljonov pa moram reči da so polni samo obnovljeni ravno tako tudi bungalovi.Vsi stari in neobnovljeni pa so prazni!
Lp!

Tudi mi odhajamo ,pa nas zanima ,kako je kaj za otroke,so kakšna igrala,ali so sprehajalne poti ,kjer lahko pelješ otroka z vozičkom,kje lahko pustiš avto,..?

Parkirni prostor pred TN Resnik je res velik in je bilo vedno dovolj prostora.Glede igral in peš potk za otroški voziček ali sprehajalnih poti pa ob obali TN Resnik ni (z vozičkom se lahko edino sprehajaš med potkami kjer so bungalovi).
Je samo otroška delavnica da otroci tam rišejo in barvajo in pa igrišče za nogomet in košarko. Lahko pa greste v mesto Trogir (5km od TN Resnika) tam so igrala vendar je pa večja gužva na cesti in s parkiranjem.
Lp!

Pozdravljeni,

tudi mi nameravamo v ta kraj, pa bi prosila za kakšne slike na mail: krajnc.branka@gmail.com

zdravo, tudi mi odhajamo naslednjo soboto tja z 10 mesečnim otrokom, in upam da bo za preživet. zato bi tudi jaz prosila za nekaj slikic.
mail: gomboc.natasa@gmail.com

Včeraj prišli iz Kaštel Štafilićev. Kaj naj vam rečem, glede na napisano sem bil seveda navdušen, a ko sem prišel me je čakalo kmalu razočaranje. Naselje je polno Čehov in Slovakov, nekaj Slovencev, Nemcev, ki pa smo bili bolj v manjšini, a me to ni motilo, ker je res mir.

Prvo kar smo morali narediti je bilo popravilo deske za WC. Kljub opozorilu, da spušča varnostni ventil na bojlerju le tega niti pogledat niso prišli, kaj šele popravit, tako da smo imeli ves čas dopusta pod le tem postavljen koš za smeti da je voda kapljala v le tega, ker bi imeli drugače celo kopalnico mokro. Prav tako luč na terasi ni gorela in sem prosil za novo žarnico, ki je seveda nisem dobil tako da sem nato vzel eno od znotraj in jo zamenjal. Žimnice so iz pamtiveka, saj čutiš vsak feder posebej, ko se uležeš nanjo. Sladoled za otroke je bil namenjen med 15.30 in 16.30 uro, gužve ni bilo saj noben otrok ni hotel po tisto borno kepico sladoleda. Ja res je, otroci so lahko dobili v tem času le eno zelo malo kepico sladoled in ne tako kot mi je povedano ob plačilu aranžmaja, da je ta čas namenjen otrokom in lahko dobijo sladoled neomejeno. Hrana, ja lačen ravno nisi, vendar hrana je hladna, postana, razen juhe a kdo bo jedel juho v času ko je zunaj po 36 stopinj. Če si bil pa malo bolj pozoren pa si hitro ugotovil, da je naprimer hrana, ki je bil za večerjo in ni šla, bila naslednji dan za kosilo. Tako so naprimer jetra na žaru bila drugi dan v omaki, goveji zrezki pa v golažu. Sadje iz dneva v dan jabolka in slive, celo enkrat smo imeli lubenice, enkrat melone in enkrat kivi. Glede ostalega sadja kot so breskve, nektarine itd. očitno niso slišali.

Glede osebja pa takole, samo eden natakar, verjetno šef strežbe je bil, kateri je bil prijazen vedno nasmejan in se je z gosti pogovarjal, jih pozdravljal, vsi ostali pa so bili kot, da smo mi tam zaradi njih in ne oni zaradi nas. Niti eden ni dal gostu vedet, da je gost kralj. Na kakšno vprašanje ali prošnjo si dobil osoren odgovor. Sam sem opozoril natakarico, da jim je zmanjkalo mešanice za juice in da teče samo voda, ter ji tudi pokazal, po cca. 1 uri je iz avtomata še zmeraj tekla samo voda.

Včeraj ob odhodu, ko sem prinesel nazaj ključe pa se je potrdila še prijaznost recepcije, ko sem vrnil ključe, se mi receptorka niti ni zahvalila za obisk, niti pogledal, kaj šele vprašala ali smo bili zadovoljni, ampak je samo buljila v računalnik in rekla:,, Dobro, doviđenja.”

Sam lahko rečem za zaključek samo še to, da me tam ne vidijo več, kajti kaj takega še nisem doživel.

Mi se odločamo o dopustu.Ali ima še kdo kakšne informacije o bungalovih Resnik

mi lahko prosim pošljete nekaj slik : tjasa.gazdag@gmail.com

Letos bili tam,in nikoli več….

Mi pa smo letos bili v začetku julija in smo bili tako navdušeni,da smo se odločili da gremo drugo leto za štirinajst dni.

še jaz bi prosila za kakšne slike iz teh bungalovov Resnik mi smo se odličili da gremo letos tja upam da nam nebo žal, zanima me pa tudi če je bil gdo v rumenem bungalovu in kakšen je? valerija.ehman@gmail.com

JHJHHBHGHBMBBHBH

HAJ.PROSIM ZA SLIKICE OD KAŠTEL ŠTAFILIČA-TURISTIČNO NASELJE RESNIK.PROSIM…KER SE ODLOČAMO KAM BI ŠLO-kavcic simon67@gmail.com.to je od mojega mail.hvala.Valerija

Lani bila v Resniku prve dni septembra v rumenem bungalovu.Bila zelo zadovoljna in se letos vraćam tja že v juniju za 14 dni. Plaža je v redu ker je veliko sence če ti sončenje ne paše.Hrana za moje pojme ni slaba. Vsak najde nekaj zase in ni šans da si lačen. Rumeni bungalovi so najboljši, ker imajo dve sobi
malo kuhinjo da lahko zjutraj skuhaš kavo.Lani na Korčuli smo moralo do 8 ure čakat na kavo.V glavem če nisi preveč zahteven -odlično za ta denar.Tudi skupna restavracija ki je tik ob plaži je lepa in čista z veliko tesaro .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close