Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate kakšno žival na…

Poznate kakšno žival na…

…črko I, C, E in U. Rabim nujno za šolo. Hvala tisočkrat!!

EMU
Urh – žabica
Cekinček – metuljček
na I mi pa zmanjka

URH
EMU
CEKINČEK ( metulj)
IBIS ( ptič)

ho ho ne moreš verjeti:)))))) istočasno sva napisala iste živali HO HO HO

Ja meni so te živali ostale v spominu iz une igrce …ime, priimek, mesto, žival …. kolk smo tega preigrali :)) a to danes še znajo 🙂

Iverka (riba)
Citronček (metulj), Cvetni pajek
Emu
Ugor (riba)

ikra,
citronček
evglena
ugor

C-cesarska rajčica(ptič),cesarski pingvin,cestni pometač(riba),cikovt(ptič),ciganska kura(ptič),

E-električna jegulja,električni skat,enodnevnice(žuželka)

I-impala(antilopa),indijski krokodil,indijski slon,indri(primat),

U-uhati klobučnjak(meduza),urzon(ježevec),užitna klapavica,užitna srčanka(školjka)

Igla – riba
cipelj – riba
ugor – riba

Mi smo pa pri tej igri na I vedno pisali Ihnevmon… to je bila edina, ki se jo je stara mama spomnila takrat 🙂

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

moj sin je pa v drugem razredu napisal za črko E-emu,pa mu je učiteljica rekla,da si je izmislil:)

Te igrice jaz nikoli nisem razumela. Ali iščeš živalsko vrsto ali nor. družino? Ponavadi kar vse velja. :-/

irski seter
istrski gonič

🙂

No, torej je treba k družini in vrsti dodati še pasmo. Kaj torej iščemo? Živalsko vrsto na te črke ali kaj drugega?

:))

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ibis
Emu
Uharica
C….

emu in uš sta najbolj veljavni

No, torej je treba k družini in vrsti dodati še pasmo. Kaj torej iščemo? Živalsko vrsto na te črke ali kaj drugega?[/quote]

neška je postavila vprašanje, če poznamo žival… torej se povratno vprašanje glasi; sta irski seter in istrski gonič živali? :)))

No, torej je treba k družini in vrsti dodati še pasmo. Kaj torej iščemo? Živalsko vrsto na te črke ali kaj drugega?[/quote]

neška je postavila vprašanje, če poznamo žival… torej se povratno vprašanje glasi; sta irski seter in istrski gonič živali? :)))[/quote]

Imaš prav. 🙂 Pravilen odgovor je potem tudi Igi, če je tako ime sosedovemu kanarčku. 🙂

hahahaha… pri babici imajo pujsa, ki mu je ime Izidor:))) izbire kolk češ:)))

Problem rešen. 🙂

ikra ni žival, tudi jajce ni žival
Evglena tudi ni žival – ima klorofil

A-ara, antilopa
B-bolha, bober
C-cigutka
Č-čmrlj, čebela, črv
D-detelj
E-evglena, električna jegulja, električni skat, enodnevnice
F-fazan
G-goska, gosak
H-hrošč, hobotnica