Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate kakšnega super župnika z dobrimi mašami

Poznate kakšnega super župnika z dobrimi mašami

A poznate kakšnega dobrega župnika, ki vodi aktivne maše, ne kakšne srednejveška varianta. Se pravi s smiselno pridigo, živahnim petjem itd. Da ne bodo otroci čisto zdolgočaseni (če je že za odrasle marsikdaj duhamorno). Po možnosti družinska maša. Lp

Smisel pranja mozga ni v tem, da je zabavno, ampak da maškari cekine daš.

Smisel zabave pri maši je v tem, da se taki komunistični antikristi kot si ti, ob mašni zabavi zavistno jezite.

Pater Pavle Jakop pri frančiškanih.

Najbolj živahno je na protestantskih bogoslužjih v evangelijskih, binkošnih, baptističnih …cekrvah, ki jih je že kar precej v Sloveniji.

moj izbor

Pater Leopold Grčar – Brezje
Pater Ambrož Mušič- Frančiškani Tromostovje
Jože Plut- Stolnica

Pater Pavle Jakop pri frančiškanih.[/quote]

Res je. V Šiški.

Pater Pavle Jakop pri frančiškanih.[/quote]

Se strinjam….pa Pater Edi tudi

Oj

V Radovljici – župnik enkraten – pojemo, pridige so zanimive in poučne- skratka
ni nam dolgčas. Pri nedeljski maši ogromno mladine – pa ne tiste do 5. razreda, ampak tudi starejših.

Smisel zabave pri maši je v tem, da se taki komunistični antikristi kot si ti, ob mašni zabavi zavistno jezite.[/quote]

Cekini so ti vseeno v večje veselje, saj si maškara.

Rada bi priporočila, da prisluhnete ali pa preberete pridige , ki jih ima Peter Žakelj. Čudovito branje in poslušanje.
ČUDOVITO.

Pater Pavle Jakob
Daleč najboljše pridige (globoke) velik poklon!!!
Prešenov trg 4, Cerkev marijinega oznanenja

Katere, kje?

Na naši vasi imamo enega. S kje pa ste?

V naslovu

Leta in leta nazaj sem bila tam. Fantastičen župnik, izjemen človek- skratka za občudovat in poslušat je bilo tega gospoda,
Pa sem ateist.

Kdo je zdaj tam. Če je še vedno ta, moram nujno enkrat na pot, da ga slišim in vidim.
Samo verjetno je že kdo drug.

Tone Prijatelj, zakon župnik!

Komendski župnik ma enkratne pridige

Ihanski. Vse pove, tako kot je, tudi kakšne zneske je dobro darovat. Utelešena modrost.

Pater Pavle Jakop pri frančiškanih.
[/quote]

Sem ga pred veliko leti spoznala, ko je vodil mladinski verouk. Verjamem, da je zdaj odličen župnik.

Za to kar bi rada boš morala v protestantsko cerkev.

Cekini so ti vseeno v večje veselje, saj si maškara.
[/quote]

Kar ti na dobiš plače za šiht, ne socialke, ne penzje…in revež cele dneve garaš brez beliča s katerim bi poplačal štrom, vodo, kurjavo, snago in dopolnilno Zz, in bednik id človeka na avtoštop edino ti ostane če te boli zob do lekarne po zdravilo, kjer sfehtaš tist Lekadol, če že dasiravno nimaš sreče da bi apotekarici kaj v naturalijah v zameno še mogel dati, kakopak, župnik moli potem za škatlico Lekadola kadar nima novcev.

Daleč najboljši

Vaš link

Vaš link

Najboljši župnik.
Sproščen in odprt do vseh.
http://kaplan-marko.blogspot.com/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close