Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poznate film Odprava Zelenega zmaja

Poznate film Odprava Zelenega zmaja

Pa Pipija, Miha in ostalo družbo?.Kaj pa slovenski Erazem in potepuh, pa Sinji Galeb in prekrasen italijanski film Pinocchio ( v v glavni vlogi Roberto Benigni)…In ta film je narejen točno po knjigi….Pa ameriški film Matilda, ki se je rodila v čudno družino in je že zdavnaj brala knjige?                                   Si ogledate te filme skupaj z otroki? Pa Srečo na vrvici?

Poznamo vse našteto. Večino smo tudi že gledali skupaj z otroki, pa tudi brez otrok jih radi pogledamo. Nostalgija, spomini na otroštvo……

Filmi vem, da obstajajo, ampak vedno sem brala knjige. Ker otrok boljše razvija domišljijo, če bere knjigo. In tudi empatija se s tem razvija.

Odgovor na objavo uporabnika
Pikpok, 26.09.2022 ob 19:49

Pa Pipija, Miha in ostalo družbo?.Kaj pa slovenski Erazem in potepuh, pa Sinji Galeb in prekrasen italijanski film Pinocchio ( v v glavni vlogi Roberto Benigni)…In ta film je narejen točno po knjigi….Pa ameriški film Matilda, ki se je rodila v čudno družino in je že zdavnaj brala knjige?                                   Si ogledate te filme skupaj z otroki? Pa Srečo na vrvici?

Da, poznamo ?

Pa špansko Modro poletje… 🙂

Jap, poznamo.

Jaaaa poznamo.

OMG Modro poletje…. V koga ste bile zaljubljene?

Jaz sem bila zaljubljena v Pipija…Še zdaj rada pogledam ta film.Pa mali Joe je bil luštkan iz.Bonanze.Pa Vinetou….

Pan Tau

Anonimno 4954, 27.09.2022 ob 09:00

Pan Tau

Prosim poveš,iz kje je je pan tau.

hehehe, same starine tle gor 🙂

Ja, seveda, z mano vred. Poznam, poznam te filme 🙂 Se kdo spomni češke Arabele?

Mladost na stopnicah, Zlomljena puščica, Daktari….

[https://www.imdb.com/title/tt0042286/

https://www.imdb.com/title/tt0059977/%5D

Wouwww, 27.09.2022 ob 13:01

Prosim poveš,iz kje je je pan tau.

Pan Tau je češka otroška serija iz sedemdesetih let. Na slovenski televiziji so jo vrteli v osemdesetih. Trenutno jo najdeš na Youtube v nemški sinhronizaciji.

Pa Arabela in Runburak ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close