Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poznane osebe na MONu

Poznane osebe na MONu

Mislite, da tu gor pišejo tudi kake take osebe, ki se recimo pojavljajo v medijih, vsaj lokalnih?
Je tu gor kaj izobražencev?
Mogoče kaki estradniki?
Šefi, direktorji?

En car vem, da je gor. Če to šteje. 🙂
Tisti, ki vztrajno piše oglase, bi bil lahko tudi kakšen Jan Plestenjak, glede na to, da je uradno že leta in leta samski. 🙂
Marsikdo, ki je skoz na internetu, je itak sam svoj šef. Internet pa je že tako ali tako sam po sebi globalni medij.

Nekaj jih poznam, ena od oseb dela pri nekem mediju. O imenih pa ne bom!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

jaz jih veliko poznam, ki niso znani niti po tem, da niso znani ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Na celem Monu, predvsem na Starševskem, je veliko “poznanih” oseb.
Ampak v Sloveniji ta “poznan” nič ne pomeni.
Itak se pa ve kdo največ piše po spletu. Ne vem zakaj bi bilo na Monu kaj drugače.

Kdo največ piše po spletu? Jaz pa ne vem :).
Jaz bi rekla, da kaki znani niso ravno na forumih pa kaki izobraženci verjetno tudi ne.

kaj da ne @&# … mene pozna ves svet … no vsaj moja vas, oz. ves šank … kelnarca pa zihr ☺

kdo pa je izobraženec?? … jaz sem celo intelektualec: imam 10 let hlevske univerze (celo mag. iz mkidanja dreka) in 4 leta vrtca ☺☺☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Izobraženci – doktorji.

A ni to že nek na pol vic, da vsi forumi in komentarji na spletnih medijh mrknejo, ko je konec šihta v JU? 🙂

ne, tega pa res nisem vedela :).
Samo kaj pa nočne objave? Vidim, da je precej takih večernih in nočnih objav tu gor.

A misliš,da doma nimajo računalnika? To je 21. stoletje. Vsi smo non stop pripopani na internet, po novem še s telefoni.

Računalnik že, ampak doma je partner, z njim klepetat je verjetno bolje kot se tipkat po forumih. Potem torej samski JU?
Pa doma je možnosti za delat prijetne stvari kar veliko: šport, branje, kultura, drugi hobiji.

Eh ja, ne živijo vsi tako kot si drugi domišljajo.
Jaz grem recimo zdaj v službo. Kdo drug gre mogoče že domov.

So pa zato dolgočasni.(če se ne motim, si na to pomislil)

Od kdaj pa velja oznaka izobraženec le za tiste, ki imajo doktorat ?

Doktorat ima najmanj dve plati – veliko ljudi ga ravno zato nima, ker ga ne rabijo oz je bolje zanje, da ga nimajo in da je na drugi strani ogromno tistih, ki so ga morali narediti (npr po pogodbi z univerzo), da so obdržali službo 😛

OMG – kako neumna tema spet, bože mili…..

Hja, a moram napisat formalni izobraženci?

Čez formalne izobražence imajo največ povedati tisti, ki več od nekega bazičnega izobraževanja niso uspeli spacati skupaj. Ampak oni itak tega ne rabijo. To je brez veze. Oni znajo vse brez, vedo vse o reševanju države, financ, vodenju podjetij. Brez ene prebrane knjige znajo narediti načt novega izdelka, ipd.

Pri teh ubožčkih se v vsej svoji veličini pokaže dejstvo, da moraš ogromno vedeti, preden se zaveš, da veš izjemno izjemno malo.

Če dodamo še ščepec zavisti in zafrustriranosti, dobimo rezultat.

Moja teorija je pa pač taka, da tisti res težki intelektualci ves prosti čas preživijo pred knjigami, pa s pisanjem po anonimnih forumih, kjer se hvalijo in po eni strani tudi tekmujejo med sabo, kdo bo izpadel bolj razgledan. V živo seveda tega ne počnejo, saj veljajo bolj za introvertirane osebnosti in ker se še najbolj varni počutijo za PCjem, se upajo podat v kak resni besedni spopad samo preko interneta. Trmasti / gobčni / bojeviti pred računalnikom, mirni / zadržani / prijazni v živo. Posledično jim “mreženje” povzroča ogromne preglavice, saj s takšnim pristopom in obnašanjem težko prepričajo koga, da so vredni pozornosti v kakršnikoli obliki že.

The end.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

The konec, dolgočasni!!

Dvomim, da je kdo v temi sploh kdo govoril čez koga, mene je le zanimalo kaj spada pod pojem izobraženci, pa tudi s pojmom bazično izobraževanje si nisem najbolj domača 😛

Dvomim, da je kdo v temi sploh kdo govoril čez koga, mene je le zanimalo kaj spada pod pojem izobraženci, pa tudi s pojmom bazično izobraževanje si nisem najbolj domača :P[/quote]

Ne vem, zakaj mi sploh repliciraš, jaz ti nisem.

“Bazično izobraževanje” – namenoma sem izbral tak termin, da ne bo krega.

Dvomim, da je kdo v temi sploh kdo govoril čez koga, mene je le zanimalo kaj spada pod pojem izobraženci, pa tudi s pojmom bazično izobraževanje si nisem najbolj domača :P[/quote]

Ne vem, zakaj mi sploh repliciraš, jaz ti nisem.

“Bazično izobraževanje” – namenoma sem izbral tak termin, da ne bo krega.[/quote]

Zato sem replicirala/citirala, ker ne vidim smisla vsebine tvojega posta s preostalo vsebino te teme.

Še vedno ne vem, kaj pomeni “bazično izobraževanje” (morda primarno?). Tudi zaradi naustrezne terminologije lahko pride do krega, nepotrebnih nesporazumov 😛

Kje pa!!! Tu gor s(m)o sami luzerji, ki jim v življenju nekaj manjka.:))))) Kaj čemo, tudi taki moramo imeti svoj prostor pod soncem.

Kje pa!!! Tu gor s(m)o sami luzerji, ki jim v življenju nekaj manjka.:))))) Kaj čemo, tudi taki moramo imeti svoj prostor pod soncem.[/quote]
pa mnogo ceneje je kot pa, da vsakič, ko si na vrsti daš za rundo luzerjem za šankom in navlačljivim babnicam za mizo v kotu ☺

Jaz si res ne bi razbijala glave s tem KDO piše po forumih, še manj s tem kdo jih bere. Vox populi itak vedno znova preseneča, tako ali drugače. Na forumu lahko vsaj po zapisanem sklepaš kako kdo razmišlja. Včasih lahko iz tega razbereš tudi kaj drugega. Pri Eurosong televotingu in pri volitvah se pa pustimo presenetiti. 🙂
So pa takšna predvidevanja, natolcevanja ali pa celo prirerejene “raziskave” vedno priročne za to, da se komu zbija kredibilnost ali veljavo. Češ, eh un forum, tam ko sami “pacienti” z osnovno šolo, tega ne moreš resno jemat. To je ena plat manipuliranja z ljudmi. Druga plat pa je preprosto dejstvo, da so tudi forumi in na splošno vsa komunikacija na internetu, še posebej na socialnih omrežjih, postali pomembni pri oblikovanju javnega mnenja. Tako da ne vem koliko ljudi z dejanskimi doktorati je na forumih, zagotovo pa so na forumih tudi t.i. “spin doctors”, ki so na svetu zato, da oblikujejo ali a celo manipulirajo z javnim mnenjem. Predvsem v politiki je to pomembno. Tisti, ki ste morda gledali film The Ides of March, boste razumeli o čem govorim.
Problem v Sloveniji je, da imaš ljudi, ki se jim sanja ne, da kaj takšnega sploh obstaja. In se čudijo že, ko vidijo piškotke na internetu. To so naivni in “virtualno labilni” ljudje, ki lahko, ne da bi se sploh zavedali podležejo spinu. Po drugi strani ima pa tudi takšne, ki v vsem vidijo teorije zarote in mislijo, da je teh spinov po spletu več kot jih je v resnici. V Sloveniji to (še) ni tako zelo razširjeno. Pri nas je folk sam po sebi včasih obseden s politiko in raznimi temami, ki burijo duha v neki družbi. Ne verjamem, da so tisti, ki ponoči pišejo po forumih “spin doctors”, mogoče so nekateri samo osebno tako zelo angažirani. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close