Pozna kdo?
Pozdravljeni!
Nekako smo se odločili (tri-članska družinica z majhnim otrokom), da pa mogoče na Makarsko z avtom le ne bi bilo predaleč. Tukaj pa prosim vas in vaše veze, če ima kdo za priporočit kak lep apartma blizu morja kje od Makarske ali Brele ali Baške vode??!!
In ker vem, da so to lepi kraji, je kdo od vas sigurno že bil tam. Zanima me namreč Brela in Baška voda, koliko se tam zvečer dogaja? Saj me ne zanimajo pretirano žurke, samo ali je kaj mesta za sprehode, recimo kot Pag in Rab?
PS: Sem že pregledala veliko internetnih naslovov, samo osebno priporočilo mi je še vseeno ljubše.
Lep pozdrav!
Majda
Ce boste sli tja dol z malim otrokom, upam, da boste izbrali potovanje ponoci oz. da imate v avtu klimo. Ker po dnevni vrocini zna biti zelooo dalec.
Sicer pa meni osebno – kljub vsem pohvalam – tisti konec ni pretirano vsec, ker je eno samo naselje in se to zraven zelo prometne ceste. Midva pa isceva mirne konce, naravo… Do mesta pa greva po potrebi, ce je treba kaj kupit ali ce se nama zahoce nocnega vrveza. Sicer pa ne, hvala.
V krajih, po katerih sprasujes, je ponoci baje zelo zivahno, to naj te ne skrbi. Vec pa ti zal ne znam svetovati.
Forum je zaprt za komentiranje.