Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo Prevozi Anja, ste zadovoljni?

Pozna kdo Prevozi Anja, ste zadovoljni?

Zdravo,

iščem alternativo Go opti za prevoz na.letališče in sem na netu našla Prevozi Anja. Poznate, imate dobre izkušnje?

Dvigam temo, če bo na delovnik več sreče.

Enkrat je bilo vse ok, naslednjic pa jih ni bilo ob dogovorjeni uri in tudi telefonsko so bilo neodzivni. Ne priporocam!!!

Izogibajte se jih, dogovorjeni smo bili za prevoz na dunaj in niso prisli, javili so se samo enkrat in rekli naj se vrnemo cez stiri ure in potem se niso vec hoteli javljati.

Pa dobr je kdo koga prijavil kam, to je guljfija drugace receno kraja.

Zdej bo vsak k ma 5 minut casa pobiral od ljudi denar in jih nategoval.

Kako se lahko to dogaja, pa da nihce ne prijavi teh lopovov.

Iscem koga sploh najeti za prevoz.

Lp

Hvala za opozorila. Smo vzeli Go opti in so stvari tekle kot urica, vse je štimalo, predhodno obveščanje, pravočasno pobiranje ter visoka profesionalnost tako voznika in še bolj gospe, ki je peljala v eno smer.

Nezanesljivi. Že 14 dni čakam na ponudbo, kljub pozivom.

Katero letališče? Za nekatera imaš Nomago.

Meni res ni jasno kako oni sploh lahko poslujejo.

Ne javljajo se na tel. Ne odgovarjajo na pošto.

Reklamirajo , da urejajo vize .

No od tega ni nič.

Kako urejate , če se človeku niti ne javljate.

Očitno bom moral sam na Dunaj.

Sem bil naiven, ker sem vas toliko časa čakal.

Sramota, drugega ne morem reči.

pa jebovasčuk, dunaj je praktično malo dlje kot zagreb, do njega imate kup možnosti javnega prevoza, od flixbusa, do vlaka, do … vi pa se jajcate z nekimi glupimi ponudniki, ki se niti na mail ne javijo=?

Ne poznam teh prevozov, ampak diši po kontra reklami. Da se ni kakšna konkurenca spravila na njih?

Slabe izkusnje. Zelo neorganizirani in neodzivni.

Močno odsvetujem

Skladno z navodili na spletni strani sem jih poklicala.

Klic so zavrnili in v sms napisali, da kar napišem, kaj rabim.

Opisala sem relacijo in termine in 7 ur čakala na odgovor. Ponovno sem jim poslala sms, kdaj lahko pričakujem ponudbo.

Po enem dnevu (ko odgovora ni bilo), sem se zahvalila za zanimivo izkušnjo in jih seznanila s tem, da bom potovala s konkurenco.

Odsvetujem tudi jaz.

Odgovor na objavo uporabnika
Čebela_adela, 19.07.2023 ob 13:58

pa jebovasčuk, dunaj je praktično malo dlje kot zagreb, do njega imate kup možnosti javnega prevoza, od flixbusa, do vlaka, do … vi pa se jajcate z nekimi glupimi ponudniki, ki se niti na mail ne javijo=?

Saj ti si pa prava ekspertka za razdalje. Do Dunaja je iz LJU skoraj 400 km, do ZAG pa 150. Res, čisto malo več. Verjamem pa, da tega odgovora ne boš videla, saj so te najverjetneje vmes že poklicali iz NASE v službo…

Mi smo vedno z njimi potovali, celo takoj po covidu, ko so se sprostila potovanja so prišli z osebnim vozilom po nas.

JAz jih izredno priporočam.

Eni samo tako rečejo,pač želel je povedati,da za njega ni nič takega,si že slišala slepega ko reče gremo pogledat kaj se dogaja, drugj? Nekatere besede imajo več pomenov, ampak ti si bila neuljudna ne on. Primer ko nekdo reče pes, tvoja prestavitev je drugačna zelo malo jih bo imelo isto prestavo. To je tako.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7652, 26.08.2023 ob 18:16

Saj ti si pa prava ekspertka za razdalje. Do Dunaja je iz LJU skoraj 400 km, do ZAG pa 150. Res, čisto malo več. Verjamem pa, da tega odgovora ne boš videla, saj so te najverjetneje vmes že poklicali iz NASE v službo…

in? imaš kup rednih linij dnevno iz ljubljane do dunaja. eno s flix busom, enih pet z vlakom. z avtom imaš pa 3,5 ur vožnje, kar je še obvladljivo. da pa dva tedna čakaš na ponudbo nekega brezveznega taksista, je pa malo mimo.

Se ne usedem v noben tak kombi, ne Go opti, ne kater drug. Šoferji so zombiji, prevozijo veliko preveč ur naenkrat. Se raje peljem sam in ostanem živ.

Ne priporočam. Neprofesionalni, ni jih bilo ob dogovorjenj uri ker so poazbili…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close