Pozna kdo počitniški dom Zatisje v Savudriji
No, mi smo tam bili morda 2 let nazaj. Hrana je v redu. Nismo ne vem kako zahtevni in se nam je zdelo dobro. Sicer dobiš res vse ali na pladnju ali zajtrk na krožnik, ampak je dovolj, ne potrebuješ več. 🙂
Ko smo mi bili, je vedno bilo veliko otrok. Zadaj na vrtu pa imajo oogroomnoo igrišče.
Če niste preveč zahtevni je to čist ok destinacija. Mi smo bili vedno v ta starih sobah, ampak je bilo kar ok. Ne vem pa, kako je v ta novih. V ta starih je pač to, da imaš le eno sobo, pa WC in tuš sta skupna, s še eno sobo. Pa seveda iz sobe je treba ven stopit, da prideš tja.
Za večere je pa bolj tko. En hotel je ob morju, tam se je še kar dogajalo. ni pa to vedno. Sicer je pa Umag blizu, pa tam so imeli lunapark in vse kar zraven paše.
A tuš in WC so skupni? Tega mi pa gospa ni nič omenila? Ma na slikah je videt, da je tuš v sobi. To mi pa res ni ok, če že plačam. Odločam se pa za Savudrijo zato, ker sva s hčerko sami in se mi res noče vozit ne vem kam daleč, pa še nobenih popustov ni, če greš sam z otrokom na dopust. Ja, kaj čmo, tko je.
Hvala Mirjam za odgovor.
Večina sob je že prenovljenih in imaš wc notri. Nekatere sobe so v nadstropjih, nekatere na terasi zgoraj. če nisi preveč zahtevna, je za družine z manjšimi otroci primerno. za hiškami je igrišče za otroke, zadaj pa je tudi manjši bazen. V neprenovljenih sobah je wc in tuš skupen za 4 sobe, vendar imaš ključ in se zakleneš.
Forum je zaprt za komentiranje.