Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pozna kdo optiko Sentina?

pozna kdo optiko Sentina?

Na radiu sem slišala reklamo za optiko Sentina – jo kdo pozna, ste zadovoljni z njimi? Baje imajo tudi akcijo, da ti podarijo dodatna očala z enako dioptrijo, pa me mika. Samo se ne bi rada zafrknila, tako da bom vesela kakšne informacije iz prve roke.

Hvala!

Jaz sem bil v Mariboru v Qlandiji in optika je res ogromna, jaz tako velike optike še nisem videl, prodajalca sta full Ok, sta prej delala v Europarku. Že preden sem šel v ordinacijo sem izbral očala. Zdravnik te vozi skupaj s stolom od stroja do stroja, se ne spoznam, ampak se mi zdi vse skupaj futuristično. Ko sem prišel ven sem izbral še druga očala, ki so bila čisto OK. Ne vem kako jim to znese, ker so videti super, tudi kvaliteta je zaenkrat OK, samo mali žuti kitajčki jih po mojem delajo:-) Druga očala imam bolj za delat ampak niti ne opazim neke posebne razlike v vidu, tako da so tudi druga stekla čisto OK. Mogoče se samo malo prej umažejo. Na pregledu sem bil v ponedeljek, obojna očala sem dobil že v soboto, je pa res, da imam enostavno dioptrijo za na daleč 1,5 in 1,75. Upam da ti je kaj koristilo. Lp

@GomezF-če smem vprašati, koliko si pa plačal?

Sama grem drug teden na pregled, upam, da bo vse ok. Poročam, ko dobim očala.

Prevaranti na kvadrat!! Nategujejo ljudi z laznimi obljubami. Sam sem bil tam z receptom in nisem dobil zastonj okvirja. Sicer pa to ponujajo vse optike v obliki socialnih okvirjev. Ce negativno komentiras na fb in poves resnico oziroma izkusnje z njimi pa te enostavno izbrisejo in blokirajo. Sklicujejo se na to da ponujajo neko znano blagovno znamko , ki pa to ni. Veliko nas je ze spoznalo kaosni nategovalci so. Verjetno je dovolj optik drugod kjr bos res dobil kvaliteten okvir in dobra stekla. So prevaranti in to lahko potrdi marsikdo.

Lp
Marko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close