Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem POZNA KDO DOBREGA IN POŠTENEGA MEHANIKA ZA OPEL

POZNA KDO DOBREGA IN POŠTENEGA MEHANIKA ZA OPEL

Pozdravljeni!

Rabim pomoč za svoj avto, OPEL VEKTRA, dizel, 2,2, letnik 2002. Letos spomladi mi je začel nagajati tank za gorivo. Ko je bilo še za kakšnih 130 do 15o km, mi je avto ugasnil, kot bi zmanjkalo goriva. Ko smo ga nalili, je šlo notri samo 48 l, tank pa je velik 60 l. Zamenjan je bil naftni filter in mehanik je prečistil tank, ker je rekel, da so bile najbrž smeti in je rekel, da bo sedaj vse vredu. Pa ni bilo, spet mi je ugasnil, približno pri istih km, kot da črpalka , ko je približno 10 – 12 l ne more več izčrpati vse nafte. Ko sem klicala mehanika, me je hotel prepričati, da mi je zmanjkalo goriva in naj bom bolj pozorna, bolj ko sem mu govorila, da ne more biti tak čisto prazen, ker not ne gre več goriva, bolj se nisva mogla zmeniti. Ker mislim, da sam ni vedel v čem je problem, ga ne bom več peljala k njemu (pa je pooblaščen serviser za ople).
Pred tremi tedni mi je pa še plovček, ki kaže koliko goriva je, čisto zbezljal. V bistvu je zanič, saj sploh ne kaže več prav.
Na vas se obračam, če je kdo imel podobne probleme s tankom za gorivo, da se gorivo ni do konca izčrpalo in če kdo pozna kakšnega poštenega in dobrega mehanika v bližini Velenja ali Celja, ki bi mi znal odpravit ta problem na avtu.

Lepo pozdravljeni in hvala za vsak odgovor.

midva sva imela podobno težavo,zamenjani so bili vsi naftni filtri,na koncu pa se je ugotovilo da je crknil skupni vod.,tako je bilo rečeno

New Report

Close