Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozna kdo?

Pozna kdo?

Pozna kdo kozjansko- Lesično,Kozje,Podsreda,Bistrica ob sotli,slišali smo za kozjansko jabolko,preselili bi se v te konce,baje je fino,ve kdo kaj o tem in kak je kaj tam?

Poznam. To so najlepsi kraji,seveda za nekoga,ki zna ziveti v takih krajih,takorekoc stran od vsega. Ce bi imela moznost,grem takoj. 🙂

Ali imaš v teh koncih že kaj ogledanega, kaj kupuješ? Sprašujem, ker prodajamo v Lesičnem -Klake. Je pa ta košček Slovenije zelo lep, samo mi živimo v Ljubljani in bomo tu ostali. Želiš zidat ali kupit že gotovo?

Katera pa si ti? Si moja žlahtnica?? :O

Si tukaj registrirana?

Ej, verjetno nisem tvoja žlahtnica (se pa nikoli ne ve). :)) V tistem koncu nimam čisto nobene žlahte, so pa ljudje prav prijazni. Ne, registrirana pa nisem.

Ej, verjetno nisem tvoja žlahtnica (se pa nikoli ne ve). :)) V tistem koncu nimam čisto nobene žlahte, so pa ljudje prav prijazni. Ne, registrirana pa nisem.[/quote]

Eh, če nisi registrirana, potem najbrž ne bom izvedela, katera si. 😉

Ej, verjetno nisem tvoja žlahtnica (se pa nikoli ne ve). :)) V tistem koncu nimam čisto nobene žlahte, so pa ljudje prav prijazni. Ne, registrirana pa nisem.[/quote]

Eh, če nisi registrirana, potem najbrž ne bom izvedela, katera si. ;)[/quote]
Si ti iz Lesičnega ali okolice? Jaz sem iz Ljubljane, vendar smo tam kupili pred leti, pa nam zdaj ne znese več toliko tja hodit. Če si od tam, morda kdo kupuje, se zanima za to? Je pa kar nekaj parcele in še kaj zraven.

Tista, ki je odprla temo, se zanima za tiste konce. Od koga ste vi kupili? 😉

Veš, kako je zdaj tam lepo, ko se počasi bliža jesen, ko sonce sije in se sliši samo petje ptic? Milina, skoraj kot v raju. 🙂

Avtorica, ki je odprla tole temo se nič ne oglasi, samo midve čvekava..:) Ja, to pa vem, da je zdaj tam res lepo, milina. Kolikor sem razbrala, ti ne živiš tam, ne? Mi smo kupili od nekoga, ki tega pač ni več rabil, zdaj bi pa tudi mi to prodali. Mogoče se pa avtorica kaj javi. Si ti tudi iz Lj (pač sodim po imenu Lubiana), ali se motim?

Logično, da ste kupili od nekoga, ki je prodal. 😉

Ja, iz Lj sem, bi pa šla zdajle tja, da dam malo pamet in živce na pašo. 🙂

Mi poveš, od katerih ste kupili? Najbrž ni za javnost, zato je škoda, da nisi registrirana.

A če rečem, da me zanima vaša parcela, bi šle enkrat na izlet, pogledat? 😉

Lubiana, glej, mi prodajamo parcelo , vinograd in objekt. Če te zanima, mi lahko pustiš kakšen kontakt, pa bova kakšno rekli na to temo. Si za to?

Kje pa približno v Lesičnem-Klake tega je veliko, nekaj tukaj že poznamo,ali imate kje kakšno sliko na neprimičninah,bolhi,kjerkoli,da bi človek malo tole videl,lahko prilimate link,se zraven prodaja tudi hiša?Hvala.

Oj! Slik tukaj ne bi limala, če želiš, mi lahko pustiš kak tvoj kontakt, mail…, pa ti odgovorim. Ok? Mogoče pa še prideva kaj skupaj 🙂

Vinski kraji

Dobri ljudje, lepi kraji. Sem vozil sluzbeno po teh krajih. Problem je, ker ne marajo toplovodarjev. V trenutku ti lahko napravijo ikerbano na hrbtu. Ce ves kaj mislim.

Ne morem verjet. Spet sem padel na staro temo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close