Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poživitveni odmerek, kako zdaj?

Poživitveni odmerek, kako zdaj?

Koga naj vprašam, po 10 mesecih prvega cepljenja sem se cepila tretjič. In zdaj berem da bo potrdilo veljalo le če boš tretjič cepljen znotraj devetih mesecev. Resno? Vedno bolj se mi zdi da jim je cilj zajeb…. ljudi.

2 odmerka so dobili januarja, oz. februarja.

3., poživitvenega novembra oz. decembra.

Kako se sedaj šteje ta 3. odmerek apliciran 10 mesecev po 2.?

Nič se bat, saj bo potreben tudi četrti in bo takrat se spet podaljšalo potrdilo.

Enkrat ni nobenkrat, dvakrat komi enkrat, tretjič je kot drugič, četrtič je prvič ,petič za zihr,šestič, da poglihaš, sedmič čarobnič itd.

Cilj ni zdravje ljudi, pač pa teror nad nami, podreditev vseh nas, pogojevanje svobode s pogoji globalistov. Da je Slovenija padla v to brezno brez dna, pa se je zahvaliti naši politiki, levi in desni, pa tistim, ki politike ubogajo in jim v vsem sledijo. Dokler bo tako, bo njihovo manipuliranje več kot uspešno, imeli pa bomo vedno več žrtev. To jim je tudi glavni in edini cilj.

Odgovor na objavo uporabnika
Cepivo in testi = Covid, 18.12.2021 ob 20:53

Cilj ni zdravje ljudi, pač pa teror nad nami, podreditev vseh nas, pogojevanje svobode s pogoji globalistov. Da je Slovenija padla v to brezno brez dna, pa se je zahvaliti naši politiki, levi in desni, pa tistim, ki politike ubogajo in jim v vsem sledijo. Dokler bo tako, bo njihovo manipuliranje več kot uspešno, imeli pa bomo vedno več žrtev. To jim je tudi glavni in edini cilj.

Tako je.

Po teh nebulozah se kar strinjam. Negovala sem bolno osebo s covidom novembra, pa nisem zbolela, se preverjala na 2 dni s testom, bi rekla da je cepivo delovalo vseeno sem se šla cepit, da bo mir s papirji, zdaj pa tole…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close