Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozitiven hitri test

Pozitiven hitri test

Zivjo. Naredila sem hitri test, tisti iz lekarne in je pozitiven. Pocutim se drugace cisto uredu, samo malo izcedka iz nosu imam.

A moram sedaj obvestiti osebnega zdravnika da me poslje na PCR ali kako gre ta zadeva.

Sem pa cepljena. Hvala.

Ja, samo Osebni zdravnik ti določi termin PRC test. Poveš da si cepljena in da si pozitivna na samotestu.

veliko je takih cepljenih, ki ne kažejo znakov, in potem veselo širijo virus naprej. Ampak trn v peti so pa zdravi, necepljeni ljudje, ki se morajo tedensko testirat. Če bi se tudi za cepljene uvedlo obvezno tedensko testiranje, bi bilo okuženih bistveno manj. Ampak se ne bo, ker odgovorni  v vladi točno vejo, da cepljeni nimajo nobene zaščite in da se gre tu zgolj za velike zaslužke

Kdaj bo konec te norosti?

Odgovor na objavo uporabnika
vidiss, 28.10.2021 ob 06:42

veliko je takih cepljenih, ki ne kažejo znakov, in potem veselo širijo virus naprej. Ampak trn v peti so pa zdravi, necepljeni ljudje, ki se morajo tedensko testirat. Če bi se tudi za cepljene uvedlo obvezno tedensko testiranje, bi bilo okuženih bistveno manj. Ampak se ne bo, ker odgovorni  v vladi točno vejo, da cepljeni nimajo nobene zaščite in da se gre tu zgolj za velike zaslužke

Širjenje virusa med cepljenimi ni problematično, saj redkeje pristanejo v bolnici, sploh na intenzivi. Itak bomo v nekaj mesecih vsi prišli v stik z virusom. Problem je samo, ko se okuži necepljen (od kogarkoli že), ampak saj si je sam kriv, da je rizičen (ja, vsi necepljeni so rizični po lastni izbiri!)

gremo se hecat, 28.10.2021 ob 06:45

Kdaj bo konec te norosti?

Tam nekje poleti drugo leto. Baje bolj v začetku poletja. Tokrat je še zadnjič močno zamahnil z repom covid. Me prav zanima, koliko je okuženih.

Jahno, 28.10.2021 ob 07:38

Širjenje virusa med cepljenimi ni problematično, saj redkeje pristanejo v bolnici, sploh na intenzivi. Itak bomo v nekaj mesecih vsi prišli v stik z virusom. Problem je samo, ko se okuži necepljen (od kogarkoli že), ampak saj si je sam kriv, da je rizičen (ja, vsi necepljeni so rizični po lastni izbiri!)

Redko kateri cepljeni se samotestira, ali gre na test. Zbolijo bolj redki, prenašajo pa vsi ( tudi tisti brez simptomov). Definitivno so cepljeni problem. Necepljeni se pazijo in testirajo. Sama sem prebolevnica , imam veliko protiteles. Za vsak slučaj se občasno testiram ( živim z necepljenimi in moram paziti).

problem so cepljeni, 28.10.2021 ob 07:46

Redko kateri cepljeni se samotestira, ali gre na test. Zbolijo bolj redki, prenašajo pa vsi ( tudi tisti brez simptomov). Definitivno so cepljeni problem. Necepljeni se pazijo in testirajo. Sama sem prebolevnica , imam veliko protiteles. Za vsak slučaj se občasno testiram ( živim z necepljenimi in moram paziti).

RAvno zato, ker zbolijo redki, niso problem. Problem nastane šele, ko se okuži necepljen. Štekaš?

od kar traja ta covid nateg, še nisem zbolel niti za navadnim prehladom pa sem zaradi službe vsaki dan med ljudmi. Testiram se tedensko, pazim nase. Da si bom pa zato ker naša kradljiva vele vlada tako reče,  vbrizgal strup, da bodo potem oni kasirali miljone, pa klinc jih gleda!

30%, no par promilov manj ljudi v bolnici zaradi kovida je polno cepljenih.

Poklici svojega zdravnika  naj te napoti na pcr. Srecno in cim manj tezav.

Jahno, 28.10.2021 ob 07:48

RAvno zato, ker zbolijo redki, niso problem. Problem nastane šele, ko se okuži necepljen. Štekaš?

Poznam cepljene s težjim potekom te bolezni. Moj sin je 2x cepljen – zbolel ( v času, ko naj bi bil najbolj zaščiten),  ne morem reči da hudo – pač neka srednja gripa.

Delam na del. mestu, kjer se tedensko testiramo – seveda samo necepljeni.  Cepljeni se testirajo samo takrat ko zbolijo. Tudi necepljeni večino krat zvedo, da imajo covid šele na testiranju.

WTF???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close