Poziranje
Te razumem. Zato pa razmišljam, da bi se vseeno raje kdaj pri tebi oglasili na kavici. 🙂
Jaz tudi ne maram fotografiranja, pa čeprav me večkrat silijo ob raznih praznovanjih.[/quote]
Mashallah!!!!
Ne vem kaj čakate. Pri meni ste vedno dobrodošli. Spakirajte familije in pridite.
Jaz bom snela burko, moj habibi vas bo pa tudi vesel, ker je strašno družaben.
Okay, kaj sem zdaj spet narobe naredila?[/quote]To bi se zdaj moral jaz vprašat 😉
Verjetno sem preveč pocukral, tebi pa šečer dela težave, ga ne sprejemaš najbolje… :D[/quote]
Ma saj sem sladkosneda :)) samo…
Ta tvoj šečer je kot tisti v Coca Coli light. Saj je sladka, ampak…v ustih imaš potem tak čuden okus :)))
Mogoče sem samo previdna? Iz najinih preteklih izkušenj pač :))
Dovoljenje od ženske. 🙂
Po forumski analizi sem poženščen tip, ki se mora podrejati ženski. 🙂
Samo zdepilirati se še moram. :)[/quote]
Pred časom sem v časopisu zasledila sliko Ronalda z nalakiranimi nohti. Moja teorija je, da pravi moški, torej tisti, ki ne dvomijo v svojo hetero usmeritev s tem absolutno nimajo težav.
Tako da – ti se kar v miru zdepiliraj. :)))
To bi se zdaj moral jaz vprašat 😉
Verjetno sem preveč pocukral, tebi pa šečer dela težave, ga ne sprejemaš najbolje… :D[/quote]Ma saj sem sladkosneda :)) samo…
Ta tvoj šečer je kot tisti v Coca Coli light. Saj je sladka, ampak…v ustih imaš potem tak čuden okus :)))
Mogoče sem samo previdna? Iz najinih preteklih izkušenj pač :))[/quote]Da ne bom še bolj zabredel v cocacolo light bom raje fprašal kakšne pa so najine pretekle izkušnje?
Ko je ravno taka tema naj povem, da si ti dobro pozirala in imam od tega všečno slikco 🙂
Ps
Cocacola light pa nima pravega sladkorja v sebi in tisti sladkoben okus je (kemijska) varka, ki ti povzroči otekanje možganskih ovojnic (posledično glavobol) in po nekajletni uporabi je zelo verjetno, da dobiš še tumor v glavi….
Menda nisem tako strupen? :/
Pa tako nefotogenična… Kako mi je pa to ratalo? :)))[/quote]Mogoče si le preveč samokritična oz tvoje učke ne vidijo najbolje….. 😉
Ali sem pa sam tako spreten z aparatom, da take lepe slike dela…… 😀 😀
Mene pa je vedno zanimalo, zakaj nekateri ljudje izgledajo na slikah precej močnejši, kot so v resnici. In obratno seveda. Tudi jaz nisem fotogenična in mi slike delajo krivico, se mi zdi.
Opazila sem tudi, da je le nekoliko okrogel, a lep obraz na slikah videti kot cmok, kot polna luna. Zelo podolgovati obrazi pa so na slikah videti ravno prav ovalni.
Mislim, da so potrebne tudi nekatere telesne predispozicije (pa ni nujno, da so v živo videti slabo) za fotogeničnost. Nekatere oblike telesa in obraza na slikah izpadejo lepše, kot v živo. druge pa ravno obratno.
Potem bi bila Margot bolj primerna za kakšen vroči film. Tam ni treba biti pri miru oziroma je celo priporočljivo, da se čim več giblje. :)[/quote]
Ah daj no Robi, govoriš neumnosti :)) Jaz pa gibanje? To ne sodi v en stavek. Poznaš me in veš, da naredim samo polovico skleca (navzdol). :DD
dej preber kam se userješ[/quote]Ma sem samo hotel mal skidat tvoj dr.ek od bikov, ti pa ne pustiš….
Še premešat si ga šel…… :)[/quote]
jah … pejt žgance pa polento jest, da boš močan fant … brihten itak nikoli ne boš ☺
Ma sem samo hotel mal skidat tvoj dr.ek od bikov, ti pa ne pustiš….
Še premešat si ga šel…… :)[/quote]
jah … pejt žgance pa polento jest, da boš močan fant … brihten itak nikoli ne boš ☺[/quote]Sploh ker se s tabo družim, a ne? 😀
jah … pejt žgance pa polento jest, da boš močan fant … brihten itak nikoli ne boš ☺[/quote]Sploh ker se s tabo družim, a ne? :D[/quote]
Se opravičujem, a mi lahko ustrežeta in se gresta nekam tako kregat, da jaz ne bom tam v sredini kot en majhen drekec, medtem ko na veliko razpredata o takšnem in drugačnem s*anju.
Vem, da mi bosta. Zlata sta. Hvala :)))
Forum je zaprt za komentiranje.