Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Poziranje

Poziranje

Lep pozdrav
Mene pa zanima , če je katera že pozirala fotografu ali slikarju (mogoče večim ) gola ?
Kakšni so občutki ? Vam je blo kaj nerodno? .. Iz katerega razloga: denar, veselje do tega….?
Najlepša hvala

da ni to anketa Da vidm komu se mi placa vdret v komp 😀

Sem pozirala, ampak fotke seveda niso pri meni, temveč pri fotografu. To je avtorsko delo – njegovo, ne moje, in ima on izključno pravico do posredovanja materiala tretjim osebam, enako velja za prodajo. Tako da k meni se ne splača vdreti, imam samo eno fotko v okvirju, ničesar na računalniku.

Razlog: usluga kolegu. Nerodno: da, zelo, ampak sva rešila. Občutki po koncu fotografiranja: odlični, ker so nastale čudovite fotografije (pa nisem popolnica in sem tudi že v letih).

To bi tudi mene zanimalo… ker sem ravno prešla od tega, da razmišljam o tem, do tega, da bom to dejansko tudi naredila…

Hudiča, jst pa brez denarja…. kje naj zdej dobim fotoaparat?……… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

za privat fotkanje priporočam, da vas slikajo z vašim osebnim fotoaparatom, mobijem, tablico … da kaj ne uide na net brez vedenja

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem razmišljala o profi fotografu. A ima kdo izkušnje s tem?

Nekdo mi je že predlagal enega, ki zna delat (baje) res dobre, take umetniške fotke. financer se je tudi že našel. Zdaj je ostala le ta dilema, ali naj pristanem na to, da bo financer tudi zraven … ker se je namreč kar sam povabil 😉 Pa ne vem, ali mi bo lažje ali težje … meni in fotografu, seveda…

Pandora1: Jst sm za en projekt fotografiral akt in mislim, da bi znal bit “financer” kr breme. Je pa pomembno, da zaupaš fotografu, ker če ne bo zaupanja, in posledično sproščenosti, se bo to poznalo, sploh če bodo take fotke, kjer boš kazala obraz.

Aja, pa bolj definikaj kaj je zate profi, ker po strogi definici je profi tist, k služi in ne tist, k dela dobro 🙂

Profi = tisti ki služi, ker dela dobro 😀 … Preko neke znanke sem slišala za drugo znanko, ki si je takšne fotke “privoščila”, rezultat ej super in tako sem dobila priporočilo fotografa….

Sem pa jaz tudi razmišljala, da bi bil financer breme … verjetno za oba 🙁

Hehe, tak je že super profi in bi reku, da manjšina takih. No, če maš koga, pol je supr. Kr pogumno. Drugač pa tud za kakšne, zlo seksi fotke ne rabiš bit čisto gola, čeprov na koncu lahko tko zgleda, ker je rez lahko tako narejen, da ostalo “naivno” zapolni domišljija 🙂

Še mogoče to… vse skup in ravno tako hitro, kot pa če bi šla naredit fotke za pasuš. Sicer ti bo pa že on povedal kako in kaj.

Sem pozirala na akademiji (akt in figura), pa prijatelju (profi fotograf, po obeh prej omenjenih kriterijih, hihi) sem svoje telo za konstruirane fotke že parkrat posodila…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Sem preveril, nimam za fotografsko opremo, za čopič in farbce bi pa napraskal skupaj…. 😉
Menda je neka MonaLiza hodila leta se smehljat tistemu, ki jo je naslikal. Danes jo vsi poznajo in je menda precej slavna…. tiste, ki se slikajo pa….. kaj pa vem…. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz nisem nikoli pozirala (težko stojim/ležim pri miru – res) in tudi sicer nimam nobene želje po tem. Raje se izogibam objektivom, ker sem strašno nefotogenična. In me prav zanima mnenje kakšnega fotografa zakaj je temu tako.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim, da je fotogeničnost precej tehnični pojem. In fotogeničen je tisti, kjer “uspe” določen, visok procent fotk. Kar pomeni, da če nisi fotogenična, se pač naredi nekaj(krat) fotk več, da pride nekej zadovoljivega ven.

Sicer pa če tako pogledaš. Določeni osebki se celo življenje “učijo” pozirat in posledično, s tem, dvigujejo svojo fotogeničnost. Če ti bo kdaj dolgčas v kakšni družbi kjer bo zraven kdo s fotkičem in kdo, ki dobro zgleda na fotkah, opazuj slednjega in boš vidla, da takoj, ko je v bližini fotograf, se bo tega zavedel/zevedla in spremenila svoj telesni “attitude”. Potem je pa samo stvar kilometrine. Se pusti slikat, vidi kaj je ratalo in naslednjič popravit tiste malenkosti, ki so ga/jo motile. In če je na to pozoren/pozorna cel lajf, potem ni vrag, da ima poziranje (in fotogeničnost) v malem prstu.

Hmm…ne vem, če to čisto drži. Zelo rada fotografiram (na potovanjih) in če pogledam npr. moža (za katerega dam roko v ogenj, da ni nikoli “vadil” za fotomodela :)))) se mi zdi, da se mu celo zobje poravnajo v holivudski nasmešek, pa čeprav ga ujamem nepripravljenega.
Pa saj ne da hočem imeti neke profi slike, samo moti me, da pokažem fotografijo iz kakšne čudovite dežele potem pa ljudje pokažejo s prstom name in vprašajo kdo pa je to ???? :(((

Hmm…ne vem, če to čisto drži. Zelo rada fotografiram (na potovanjih) in če pogledam npr. moža (za katerega dam roko v ogenj, da ni nikoli “vadil” za fotomodela :)))) se mi zdi, da se mu celo zobje poravnajo v holivudski nasmešek, pa čeprav ga ujamem nepripravljenega.
Pa saj ne da hočem imeti neke profi slike, samo moti me, da pokažem fotografijo iz kakšne čudovite dežele potem pa ljudje pokažejo s prstom name in vprašajo kdo pa je to ???? :((([/quote]Pa jim reci, da je to moževa prva žena….. 😉

Veliko je odvisno od tega kako sebe vidiš in kakšno mnenje imaš o sebi.
Kdor misli, da ni lep, se seveda ne bo želel fotografirati.
Kdor pa se občuduje in meni da je lep, pa kar stremi k temu, da ga tudi drugi občudujejo.

Kdor pa se občuduje in meni da je lep, pa kar stremi k temu, da ga tudi drugi občudujejo.[/quote]Robi kaj pa vem…
Tu mi pride na misel tisti konj, ki je pobegnil v štalo, ko je sedla nanj…… 😉 😀 😀

Kdor pa se občuduje in meni da je lep, pa kar stremi k temu, da ga tudi drugi občudujejo.[/quote]Robi kaj pa vem…
Tu mi pride na misel tisti konj, ki je pobegnil v štalo, ko je sedla nanj…… 😉 😀 :D[/quote]

Saj bi vama prilepila sliko, da bi nasitila vajino radovednost ampak – saj vesta – nisem fotogenična. :)))
Povrhu vsega iz slike ne morete začutiti moje miline pa to… :)))

In ne, Robi, res ne mislim, da sem lepa, nikoli nisem o sebi tako mislila, ker jaz imam za “biti lep”
precej visoka in predvsem svoja merila.

Dragi On, konjev in žrebcev se moram precej otepati, ker me pogosto vabijo v svojo štalco. :)))

Saj to je sedaj vprašanje: zakaj?
Ker….. jim je nerodno s tabo bit zunaj štalce, ker imajo s tabo v štalci kake namene, ker…..

Kdo bi vedel kaj imajo ti konji/žrebci v mislih? :))))))

Ker….. jim je nerodno s tabo bit zunaj štalce, ker imajo s tabo v štalci kake namene, ker…..

Kdo bi vedel kaj imajo ti konji/žrebci v mislih? :))))))[/quote]

Predvidevam, da spet namiguješ, da sem grda kot smrt :)))

Kaj naj rečem ? Še dobro, da sem v zvezi, ker nikoli več ne bi mogla dobiti moškega. Sploh, če bi ga morala iskati preko neta. Saj veš, še fotogenična nisem. Ko greva z možem ven iz štalce vsi mislijo, da sva prišla naravnost iz Afganistana. Čez glavo mi povezne turkizno burko, da se mu ne posmehujejo.

Samo zanima me – ko takole napišem – se potem počutite kaj lepši? :)))

Kdo bi vedel kaj imajo ti konji/žrebci v mislih? :))))))[/quote]Predvidevam, da spet namiguješ, da sem grda kot smrt :)))

Kaj naj rečem ? Še dobro, da sem v zvezi, ker nikoli več ne bi mogla dobiti moškega. Sploh, če bi ga morala iskati preko neta. Saj veš, še fotogenična nisem. Ko greva z možem ven iz štalce vsi mislijo, da sva prišla naravnost iz Afganistana. Čez glavo mi povezne turkizno burko, da se mu ne posmehujejo.

Samo zanima me – ko takole napišem – se potem počutite kaj lepši? :)))[/quote]Eh, to tvojo “grdoto” opazijo le konji, ki gledajo samo z očmi… 😉

Ko takole napišeš in zasiješ v svoji lepoti, se (vsaj jaz) zavem, da nisem bogve kaj 😉

Dokler kobilice “toplo lulajo”, dobijo več kot dovolj ponudb. Nekatere mislijo, da so zato izjeme ali pa posebne. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Okay, kaj sem zdaj spet narobe naredila?

Kdor pa se občuduje in meni da je lep, pa kar stremi k temu, da ga tudi drugi občudujejo.[/quote]

in to v brk vseslovensko opevani skromnosti 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close