Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pozdravljeni,

Pozdravljeni,

Potrebujem nasvet za nego obraza. Stara sem 32 let, imam mešan-suh tip kože (odvisno od letnega časa), uporabljam Vichyjevo kozmetiko, s katero sem zelo zadovoljna.
Ravno kupujem novo kremo in me zanima, kaj bi svetovali za moj tip kože (od Vichy)? Ali bi bilo smiselno uporabljat kreme proti gubam? Sicer nimam izrazito problematične kože (par aken se pojavi le pred menstruacijo).
Drugo vprašanje pe je, kakšen puder priporočate? Trenutno imam Artdeco.
Preskusila sem Chanel (odlično prekriva!). Ali je primeren za vsakdanjo uporabo?
hvala za odgovore in lep pozdrav!

Kar zadeva puder, ga lahko uporabljaš vsak dan , le ustrezati mora tvojemu tipu kože , kar pomeni pri mešani , mastni koži naj bo oil free , sicer pa za suho , normalno kožo.Odtenek se mora prilagajati barvi polti , oziroma je lahko največ 1-2 odtenka temnejši.Priporočjlivo je , da ima tudi zaščitni faktor.
Glede kreme pa je najboljše , če povprašaš kar v lekarni , kjer Vichy prodajajo , ker pri nas v salonu ne delamo z omenjeno kozmetiko.Kreme proti gubam pa se svetuje glede na stanje kože-lahko že po 30 letu ali veliko kasneje , če je koža bolj mastna , se recimo gube pojavijo veliko kasneje kot recimo pri suhih kožah.

priporočam puder estee lauder…fenomenalen, sicer malo dražji, ampak vreden svojega denarja…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close