Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pozdravček za moje iz pokojnega Čvek 123

Pozdravček za moje iz pokojnega Čvek 123

Ejloo, vas pozdravlja Cindy..kaj kej dogaja? Pozdrav tudi Mon strankam😂

No, končno se je Trnuljčica budila 🙂

Ejoo Mončika, sem dvovgo spava. Kwa pa pri teb nouga?

Kje si ti, lepa naša?
So ti katalpe že ozelenele. Mucika kaj manj praska ali je še vedno čisto podivjana?
Miška je naredila en forum za nas. Ampak ni nič dogajanja gor. Čvekoadmin je verjetno kaj tukaj, samo se nam nič ne javi in ne pove kako je z njim .
Lep pozdrav vsem!

Karalpe še obrezane nimam. Pride vrtnarka, in me bo urejanje prišlo tolk ko nova trava..mah, regrad, divja trava, obrezovanje dreves, zračenje..gmojilo..pa sem na 330e.. Vas kar pogrešam, škoda da ni več Čveka. Tale Mon ima oštrega Admina in ni enih piizdarij.

No, končno se je Trnuljčica budila 🙂
[/quote]Spaka se je zbudila iz virtuale.

Ja, malo ti veje porežejo in apno posujejo po mahu, pa je takoj 300.
Tudi meni je grozno računal, ko mi je obžagal, pa še lepo ni. Naslednje leto sem raje sama.
Kaj, a mačka ti je šla po svoje? Al je postala pridna?
Ka pa v Rožni ? Si tam že cel vrt uredila? Pa kako ti vse znese? Jaz še doma ne utegnem. Ti pa na več koncih…

V Rožni so katalpe in pušpani..tam sem parkrat na teden…mačka je imela smolo..nekdo ji je presyrelil z lok puščico prsni koš..in je po skoraj 4 urni operaciji preživela..bila je b veterini en teden..hja samo sranje ima moja mucka.

A dej !! ? Uboga Mucika. Pa ta revica je res nesrečnica. Upam, da se njene nesreče nehajo. Tistega zlodeja, ki je streljal na ubogo mačico, naj pa zadene strela z jasnega!! Ali pa nekaj podobno hudega, kot je naredil živali.
A je zdaj bolj not Mucika? Zdaj se pa verjetno še bolj boji ljudi.

ma kje notri..prvi dan je hotela ven, niti kakat in lulat ni hotela v wc…veterinarka je rekla da jo naj ven dam, ker se ji lahko naredi vnetje mehurja..in prvi dan je prinesla ptiča na teraso..je bila pa vsa zašita..

Hehe ! Ta prava Mucika je to. Iz hvaležnosti ti je prinesla svoj ulov.
Rešila si jo iz narave in ta Mucika bo vedno hotela bit zunaj.
Če bi hotel takšnega mačka navadit da je not, je to mučenje živali.
Srečna je lahko, da si jo posvojila. Kužka pa ni pretepla. Samo rekla mu je; Glej Dizko, šefica je nazaj. Sem te malo pršvasala samo zato, da boš vedel, da je vse po starem.

Si ji dala novo ime po nasvetu veterinarke?
https://www.youtube.com/watch?v=WPckNfJuxPk

Ja veterinarka ji je dala ime Arrow… pa noče slišat na njega😂 bil je to prvi tako hud primer v veterini….ampak res, vsaka jim čast..

Očitno je čvek nazaj!

Ne. Pravkar si ga zbudila iz spanja 🙂

čvek123 od cindy?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close