Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pozabljen password hp ipaq

pozabljen password hp ipaq

Ne vem kako se mi je moglo to zgoditi ampak enostavno pozabil se pasword na hp ipaq dlančniku. Ali je kakšna varianta, da rešim to težavo?
Hvala.

Raje se potrudi, da najdeš geslo, drugače bo potreben hard-reset.
Kar pa pomeni, da povrneš dlančnik v tako stanje kot je bil ob nakupu.

kako pa naredim hard reset

Kater model iPAQ-a imaš?
Ker se postopek resetiranja razlikuje med modeli…

Imam HP iPAQ 6815.

Na tem modelu narediš tako, da pritisneš obe tipki z narisano zeleno/rumeno in rdečo slušalko, ju držiš, ta čas pa na zadnji strani porineš naprimer zobotrebec ali sponko v čist drobno luknjico pod katero verjetno piše RESET. In zadržiš zobotrebec/sponko notri nekaj časa.
Telefon bi se moral resetirati in pokazati boot loader.
Če ne… poskusi s podobnim načinom, le, da vmes, ko držiš obe tipki z narisano slušalko, pritisneš še tipko za vklop/izklop (in jo tudi zadržiš), za konec pa pritisneš iz zadnje strani v luknjico reset (ta čas tiste tri tipke še vedno tiščiš). Na zaslonu bi se moralo izpisati “Clear storage OK” ali kaj podobnega.
Če tudi ta sistem ne vžge, poskusi najprej tiščati tipko za vklop/izklop, potem obe tipki z narisanima slušalkama in potem stisneš reset zadaj.

Verjetno ti bo moral kdo pomagati, ker ni spet tako enostavno in tudi meni glede na to, da sem že nekajkrat resetiral dlančnike, ne rata vedno ne iz prve, ne iz druge. …. Pa včasih tudi iz desetega poskusa ne. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close