Pozabil je na obletnico
Letos sva imela s fantom 1 leto, pa se sploh ni spomnil na to ne nic. Pa nisem za kakršnakoli darila/obdarovanja, samo beseda ali dve pa bi bilo vec kot dovolj.
Njegov izgovor je bil se, da mu te obletnice ne pomenijo nic, da njemu pomeni, ko nekdo dopolni 10 let itd. ?
Dvomim, da je pri bivsi pozabil na obletnice.
to je brez veze, 08.10.2021 ob 13:48
Ni vredno se sekirati zaradi take oslarije.
Midva sva poročena 35 let in verjemi, tudi enkrat nisva praznovala. Pravzaprav ne vem niti, kdaj je bila poroka. Bi morala na prstan pogledati, ampak je nekje založen.
Midva praznujeva pomembne stvari: rojstva otrok, rojstva vnukov.
Midva sva poročena pa 25 let in vsako leto se spomniva na to. Greva na kosilo, večerjo, na izlet…. Nič posebnega, nazdraviva pač, ker to je za naju (še) vedno pomemben dan.
midva tako, 08.10.2021 ob 13:54
Midva sva poročena pa 25 let in vsako leto se spomniva na to. Greva na kosilo, večerjo, na izlet…. Nič posebnega, nazdraviva pač, ker to je za naju (še) vedno pomemben dan.
Vsakemu svoje. Midva sva tudi poroko imela tako, mimogrede. Pač, da dobiš tisti papir, da se otroci enako pišejo kot oče. Ni pomembno, ni bilo nobenega cirkusa, sploh pa ne belih oblek in ostalih nepotrebnih stvari.
Jaz nisem za romantiko in sem bila hvaležna možu, da je tudi enako razmišljal.Bili smo priči in midva in starši. PikA. Basta. In še enkrat bi naredila enako.
Oz. ne, zdaj bi šla na Maldive, sama in se tam mimogrede poročila. To bi mi bilo še najlepše. Takrat še vedela nisem, da Maldivi obstajajo in da so take poroke možne.
Ahja765, 08.10.2021 ob 13:43
Letos sva imela s fantom 1 leto, pa se sploh ni spomnil na to ne nic. Pa nisem za kakršnakoli darila/obdarovanja, samo beseda ali dve pa bi bilo vec kot dovolj.
Njegov izgovor je bil se, da mu te obletnice ne pomenijo nic, da njemu pomeni, ko nekdo dopolni 10 let itd. ?
Dvomim, da je pri bivsi pozabil na obletnice.
Če te že skrbi kako je bilo pri bivši, jo pa vprašaj! Drugače je ne mešaj v vajin odnos. Ne boš nikoli srečna.
Zartrose izven profila, 08.10.2021 ob 13:47
Prav, njemu ne pomenijo.. če pa ve da tebi, bi iz ljubezni se spomnil. Saj ni težko opomnik dat v koledar.
V vezi je treba pač mislit tudi na drugega ne zgolj nase. drugač pač naj bo samski ?
Je rekel tip ki se izdaja za zensko…
to je brez veze – sovražim poroke, 08.10.2021 ob 14:00
Vsakemu svoje. Midva sva tudi poroko imela tako, mimogrede. Pač, da dobiš tisti papir, da se otroci enako pišejo kot oče. Ni pomembno, ni bilo nobenega cirkusa, sploh pa ne belih oblek in ostalih nepotrebnih stvari.
Jaz nisem za romantiko in sem bila hvaležna možu, da je tudi enako razmišljal.Bili smo priči in midva in starši. PikA. Basta. In še enkrat bi naredila enako.
Oz. ne, zdaj bi šla na Maldive, sama in se tam mimogrede poročila. To bi mi bilo še najlepše. Takrat še vedela nisem, da Maldivi obstajajo in da so take poroke možne.
Poroka zato ker to drugi pričakujejo od tebe je pa res brezpomembna, prav tako kot je brezpomembna poroka z 300 gosti, kočijo in ne vem čem vsem zato ker to opisujejo knjige in pravljice. Če nista romantična (ljubezniva) zanimivo, da sta se potem tudi skupaj našla in naredila otroka? Ali je bilo to tudi zato ker naj bi tako po regelcih bilo?..p.s otrok se lahko piše tudi brez poroke po očetu. Samo povem
Partnerstvo in družina ter odnosi brez ljubenzi, ljubeznivosti in izkazovanju le tega nimajo smisla. 99% ljudi je takšnih, ostali 1% pa živite nekje v samoti, daleč od “romantičnosti”
K779, 08.10.2021 ob 20:27
Ni se vredno zaradi tega sekirat. Moški pač niso najboljši v datumih in obdarovanj. Drugič mu povej kak dan prej in razloži, da bi rada praznovala pa bo.
Moški nismo za obletnice doživetih dogodkov, nimamo nobenega interesa, da bi si dogodek zapomnili zaradi dogodka samega, postavljamo le mejnike za nove dogodke in tja gre energija.
Moškim obletnice ne pomenijo nič, to ti je iskreno povedal. Malo se je zlagal, da 10. pa mu bo, ker če mu vse ostale prej ne, mu tudi 10. verjetno ne bo. Povej mu, da bi ti želela praznovati in če tudi potem ne bo nič iz tega, vedi, da mu tvoje želje ne pomenijo kaj dosti. Kaj boš potem naredila, pa je tvoja odločitev.
Forum je zaprt za komentiranje.