Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek power plate vadba

power plate vadba

Priajteljica mi je priporočila naj grem na power plate vadbo, da seoblikuješ. Pozna katera? hodila, se splača poskusit do poletja?

vesela bom vsake informacije.

Mi je pa všeč, ker bi hodila individualno, zraven bom še tekla, hodila, power palte pa 3X tedensko, do zdaj sem bila bolj v fitnesih.

Sem pa suha in relativno oblikovana- je torej smiselno da poskusim s PP da ohranim postavo?

definitivno rabiš neke vaje za moč, drugače te bo pri teku čisto pobralo
je pa menda tole zelo dobra zadeva…

Zdravo. Sem hodila lansko zimo na power plate vadbo in meni je bilo super! 30 minut intenzivno delaš vaje za celo telo in se full hitro pozna. Jaz sem šla po porodu ker sem se hotla utrdit ( s težo nisem imela težav) in se mi je po 2 mesecih že fajn poznalo: bolj čvrste noge in roke, dvignjena rit in tud trebušnjaki. Je pa res da moraš vaje pravilno izvajati. Jaz definitivno priporočam, čeprav so vadbe drage se izplača. Sploh če misliš res it 3x na teden se ti bo hitro poznalo- vprašaj pa tam trenerja koliko je smiselno zraven še intenzivno teči ker telo mora kak dan tudi počivati.

lp

Vibracijska vadba je super, a žal ni za vsakogar. ( npr. večina ljudi, ki ima težave s hrbenico je ne prenaša ) Priporočam ti, da pred nakupom kakega paketa vadb opravič preizkusno vadbo in se odločiš nasednji dan saj se lahko posledice čuti tudi kasneje.

Interesting!I like it!

Po vsem napisanem torej zadeva ni zgolj nek nateg in zguba denarja, časa in predvsem me skrbi, da bom zgubila na mišičnem tonusu.

Zakaj bi na PP izgubila na mišičnem tonusu če delaš vaje za moč..počepe, izpadne korake, trebušnjake, veslaš itd. Priporočam da greš prvo v kakšen center, da ti napravo pokažejo in ti pokažejo princip delovanja potem se pa odloči. Mišični tonus boš prej s tekom izgubila kot pa na power plate-u.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close