Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek power juicer

power juicer

ZDRAVO

Zanima me .če ima katera kakršnkoli sokovnik,še posebej pa iz top shopa(pa načeloma sm proti top shopu)

Zanima me ali je res tako koristen in dobiš veliko soka,ker sem videla že nekaj sokovnikov od 6000 do 180 000 sam to je pac samo za gledanje,nekak ne moreš probat,zdej tisi za 6 000 so najbrz dost ceneni,za 100 000 pa ga ravno ne bi kupovala,zdej tale iz top shopa me pa malo matra

lp

Ogromno je že bilo napisanega o tej zadevi, npr.:

Pa veliko veselja in potrpežjivosti pri branju ;))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

najlepsa hvala

Ta iz top shopa je super, resnično ena stvar iz top shopra da je enkratna.

no je mati kupila ta sokovnik iz top shopa ga 1x uporabila in ga vrgla v klet pol ti je priblizno jasno kaksna je stvar….jao…ce bi to res hotu uporablat bi bankrotiral…8 jabolk za 3dl soka…..

……

Ga ima moja sestra. Bila je zelo navdušena, po 1 mesecu, pa se nikomur več ne da lupiti in prati aparata. Stoji na kuhinjskem pultu in verjetno samo čaka, če ji bom rekla, da mi ga posodi. Pa ga ne maram. Je pa res, sto ljudi sto čudi. Eni ga bodo pohvalili, drugi pač ne. Če imaš možnost, si ga sposodi in probaj. Je pa prednost top shopov v tem, da ga lahko po 14 dneh vrneš, če ugotoviš, da ti ne ugaja.

ojla,

Mi imamo tudi power juicer…In vsi navdušeni smo pili sokce….Moram pa povedat, da če ne misliš delat sokcev za celo družino, se pravi količinsko malo več, se ga ne splača niti zalaufat…Ker tam v reklami je čiščenje in pranje takoooo enostavno, kot da ga ne bi bilo treba. Da samo v strij vtakneš – pa ni ravno tako.
In tako naš sokovniček lepo počiva…ker za 3 deci sokca ga pa že ne bomo pucali…

Pa lepe majske dneve vsem

Another American Trash!

Ali po domače: še ena “pametna pogrunavščina” iz ameriških logov……

ahh se vecja zmeda.zdej pa sploh nevem.sem študentka in 35 000 je malo veliko, roj dan imam pa šele oktobra sam enostavno se mi ne da jest skoz sadje pa zelenjavo pa to se kuhat ni cajta samo skoz zaspana in rabm vitamine,sposodit si ga ne morm ker ga noben nima oz pac ne posodjo.zlo osebna stvar a ne:)

Ravno danes sva z dragim naredila sokca, ampak ker sva dala preveč hrušk, ki so bile preveč kašaste se nama je vse razlilo po pultu.

Drugače je zadeva dobra stvarca, je za probat.

uporabljam ga redno od decembra, ker tudi ne jem dovolj sadja, sok pa pijem. Kupovati moraš čvrsto sadje, raje bolj zeleno kot preveč zrelo, pa gre. Včasih spustim kak dan ali dva, potem pa spet sočim. Danes, ko je polna luna in ne jem, bom pila tudi korenčkov sok in zeleno. Res pa je, da zdaj kupujem ogromno sadja.

Res je enkraten

aja pa se nekaj ,glede na to da se popije ogromno vitaminov,a je pocutje res boljse?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close