Najdi forum

Power Juicer

Zanimajo me vaše izkušnje, mnenja in recepti za sokovnik Power Juicer, ki ga prodajajo v Top Shopu.

Hvala

Mi smo zadovoljni. Pomaranče moraš olupiti, ampak sok je super. Dodajamo tudi druge vreste sadja in zelenjeve. In je o.k.. Edino kar je, tisti srebrni trak se je zbrisal in mi dajemo vse v pomivalca, naprava s katero potiskaš sadje v stroj jo ne dajat v pomivalca, ker se v njej nabere voda in zlepa ne gre ven.
Drugače je super, ker ga ni potrebno prati na roke.

Jaz pametnjakovič, pa sem v sokovnik ( ni ta, a nova pridobitev v hiši) vrgla kar cele pomaranče. Je bilo malo grenko, a smo spili.

Hvala za odgovore, zanima me še, ali je izkoristek sadja res tako maximalen kot obljubljajo? Ali ste kdaj naredili primerjavo med pomarančo stisnjeno na roke in iz tega sokovnika – pri kateri varijanti ga pride več (ali je oboje enako)?
In še, katera zelenjava je najboljša za v sokovnik? Ali se da naresti korenčkov sok?

Jaz imam sokovnik od Bosch-a in je isti kot od top shopa pa še ceneje je.
Kar se tiče izkoristka je kar dober je pa problem, da se nabira sadna kaša na pokrov sokovnika.
Kar se tiče korenčka. Korenček da izredno veliko soka ampak sam ni dober za piti, je treba dati zraven kakšno jabolko.

lp

Imam sicer podobnega, veliko cenejšega in sem zelo zadovoljna. Najboljši mi je vsekakor ananasov sok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close