Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povejte ženskice . . .

Povejte ženskice . . .

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje in vas prosim, če odgovorite čisto pošteno in po resnici.

Ste bile oz. bi bile s fantom, ki ima punco?

LP, ina.

ina.

Nisem bla…mi je bil ful vsec in vse in bi lahko bla z njim, sam nism mogla..pac stupid me pa moja nacela. V koncni fazi jaz ne bi varala nikogar ker sm bla samska..ampak kr nism mogla.

www.studentarija.net

Ja, sem bila. Imela sem 19 let in sem se noro zaljubila. Res noro in to je znal izkoristiti. Seveda, naivna kot sem bila, sem mislila, da jo bo pustil … Traparije. Trajalo je več kot leto in danes mi je žal. Vedno naskrivaj … Na koncu je bolelo samo mene. Sva pa ostala kljub vsemu prijatelja, no, zdaj sva nekako znanca … On je poročen kot jaz (z isto punco) in ima otroke.

Odsvetujem, ker vem, da ni lahko.
Če bi imela še enkrat 19 let – nikoli več.

LP

Bila, s poročenim. Nikoli več… Trajalo leto in pol, govoril da bo pustil ženo, bla, bla bla…. Iz tega ni nikoli nič. No, sedaj sem starejša in tega več ne bi naredila.

Ankol … saj da bi vedla ne:)

Tudi moja izkušnja v mladosti je bila slaba (se bomločil, bla-bla), nato sem ga pustila, ko sem izvedela, da je njegova žena 2-noseča. Našla novega frajerja- vendar- nobena ponovna ljubezen ni kot prva. Saj se vsakega navadiš le, prav ljubiti, pa ne moreš več. Zato želim, da imate v ljubezni več sreče in nikar se zaljubiti v poročenega.

Sem bla z moškim ki je imel ful krizo, šel stran od žene, pa nič obljubljal, da bo šel, še danes sva skupaj pa ful se razumeva……

ja bla s poročenim,pa sva sedaj skupaj,ni pa več poročen,živiva skupaj in nama je lepo

Ne, nisem bila in verjetno tudi ne bi mogla biti. Že občutek, da si “druga violina” je neprijeten, kaj šele da to dejansko počneš.
Vedno pravim: ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da bi drugi storili tebi.

Bila ca. 4 mesece s poročenim. Potem mi je vse skupaj stopilo v podzavest, nočne more pa to. Če mi je žal ne vem, ker ni nič bolelo. In s kako lahkoto je sprejel, da je konec. Prav neverjetno, kje so bile vse tiste sladke besede.

to, da varaš ni več moderno!!!!
probaj, pa boš videl, da ti bo kasneje žal

pra.ica

Smo bile, ja. Enkrat in edinkrat.

Tamara napisal:

> Vedno pravim: ne stori drugemu tistega, kar ne želiš, da bi
> drugi storili tebi.

ja in drugi teb to vseen storijo, ti se pa pol po glavi tolčeš kakšen stupido si bil ko si spustu mega priliko

…še vedno prebolevam poročenega… Nikoli in nikdar v življenju več pa če je to sam Beckham… nikoli!!!!!!!!!!!!!

Vse, ki ste bile s poročenimi…privoščila bi vam, da bi si vaš mož našel drugo frkljo. Pa bi videle, kako je to hudo. Pustite družine pri miru, pa če so še tako gnile. Kaj vas briga!

____________________ Fantasy does not deliver.

Orka, jaz to šele sedaj vem, če bi vedela kako bo ne bi nikdar v življenju pomislila na to :((((

Ja, ampak veš, kako boli prevaranega????? Pa njegove otroke????

____________________ Fantasy does not deliver.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close