povejte svoje mišljenje
Ker ste tule gor pretežno moški, vas prosim za mnenje.
PRIMER:
Ste poročeni ali v vezi. In z partnerko imata dober seks. A vas vseeno vleče drugam. Poskusiti drug med. In ker je vaše mišljenje takšno, da če plačaš prostitutko za seks to ni varanjem seveda greste in jo za tistih nekaj cvenkov “nategnete”….Problem pa nastane, ko žena slučajno odkrije mail in prebere vaš dogovor z to prostitutko. In ne more verjeti , da se je njen mož odločil za kaj takšnega?????? Najprej je neznosna misel da je bil z drugo žensko, potem pa še strah pred boleznijo.
Kaj narediti????
In predvsem – a je to za vas varanje zaradi katerega bi veza zašla v resno krizo ali ne??
Prosim predvsem – moška mnenja in odgovore.
Smo ravno danes imeli debato o tem in mnenja moških so bila zelo različna. Da vidim kako bo tule.
No, ne vem, če so ravno moška mnenja tista, ki bi ti dala primeren odgovor, saj ne morejo vedeti, kako ženske razmišljamo.
Torej, iti s prostitutko je po mojem neokusno, saj sem prepričana, da lahko moški najde sex tudi kje drugje. To vsekakor je varanje in nič drugega.
Tudi če ima moški dober sex s svojo stalno partnerko, ga lahko vleče drugam, ker je to potem le izpolnitev fantazij. Če ne želi zavoziti veze, je bolje, da se o tem pogovori s svojo partnerko na primeren način.
Moje mišlenje je tako, da moškega sprejmemo takšnega kot je in veliko moških ne zdrži v sexu samo z eno žensko, pa tudi ženske ne samo z enim moškim, čeravno se delamo, kako smo nedolžne. Vedeti je le treba, kdo je prva violina in komu so namenjena najglobja čustva, ostale ali ostali so pa samo meso za popestritev.
No, sedaj me bodo pa ženske napadle, vendar poglejmo si v oči in ugotovili bomo, da to ni daleč od resnice. Žal je veliko več varanja za hrbtom in bolj redki so dogovori med partnerji.
Veliko sreče.
lp.
Jurka
OK, sicer si vprašal moške, ampak vseeno me zanima, od kod ti tako mnenje, da če plačaš za seks, to potem ni varanje????
Pomisli, kako bi se počutil, če bi ugotovil, da si je tvoja žena najela enega žrebca za eno noč…
Pa ne mi priti s kakšnimi šovinističnimi idejami o tem, da za ženske pa to ne velja.
Pa še nekaj: strah pred boleznijo??????? greš k prostitutki, in se niti zaščitiš ne???????????????????????
brez besed
Ta je pa dobra, že samo izhodišče je v “luftu”, pa vseeno pojdimo po vrsti.
1. Prostituka ni varenje? LOL. Itaq da je, zame je že “francoz” varanje.
2. Če bi se že menil s prostitutko, bi ne uporabil domačega mejla. Imamo email.si ali pa še bolje yahoo.com. Da te žena takole ujame, je res “bosa”.
3. Kot je že bilo omenjeno – zakaj pa imamo kondome?
4. Kriza bi bila in po moje še hujša, kot če bi jo prevaral z drugo žensko. Po moje bi se počutila manjvredno, saj bi jo zamenjal s prostitutko….
Skratka nastala bi zelo neprijetna situacija, ki pa bi se pri starosti 20 let razpleta drugače kot pri starosti 40 let, a to je že snov za drugo temo.
Če moškega v “okey” zvezi vleče drugam, potem najbrž ta zveza ni tako zelo v redu. Gre pa velikokrat za razne fantazije – v zvezah med moškimi in ženskami preprosto mnogokrat manjka odkrit pogovor o spolnosti, željah in pričakovanjih – “debata” in razčiščenje na tem področju bi marsikateri zvezi prihranila muke!
Moski razmisljate tkole,no vecina: ce je seks brez custvev , to za vas ni varanje.Ženske pa zelo tezko seksamo brez custev, zato me vedno varamo.No seveda so izjeme itak vedno, a vecina moskih na varanje gleda tkole.
Zame pa je varanje, varanje, ko je njegovo srce pri drugi in ne meni!Ampak dokler ne ves ne boli…pa itak kva je to varanje, kdo se je to spomnil, zarad tega je tolk gorja na tem svetu, ker si nekoga “lastimo” in “mormo” bit do konca zivljenja ob njemu, mislm kdo se je to spomnu ta ni mel treh pik..no mal se hecam ampak velik je resnice u tem.
Forum je zaprt za komentiranje.