Povejte mi, tisti, ki ste zgradili nekaj v tem življenju, kaj boste po smrti?
Tudi tisti, ki si mislite, da ste nekaj več kot ostali, boste po letih užitkanja vseeno prišli do točke smrti, kot mi vsi ostali. Boste rekli, ja ampak sem živel/a dobro vsaj ta čas. Ja mogoče si. Ampak kaj ko te čaka nič kot nas vse ostale. Ali pa mogoče suženjstvo v naslednjem življenju ko bomo mi revni igrali aristokrate. Kdo ve?
to vas pa vseeno bo ampak bo ampak bo počakalo, 25.10.2021 ob 17:55
Tudi tisti, ki si mislite, da ste nekaj več kot ostali, boste po letih užitkanja vseeno prišli do točke smrti, kot mi vsi ostali. Boste rekli, ja ampak sem živel/a dobro vsaj ta čas. Ja mogoče si. Ampak kaj ko te čaka nič kot nas vse ostale. Ali pa mogoče suženjstvo v naslednjem življenju ko bomo mi revni igrali aristokrate. Kdo ve?
Zgradil sem si družino, ki me bo po smrti še vedno imela v spominu in ljubezni.
Eh… počivali bomo in se ne bomo dali motiti. ?
Mene nič ne skrbi v življenju. Sem posestnica nepremičnin, ker sem pametna, sposobna, znam sama vse ustvarit in ne rabim nikogar. Če mi pa premoženje uniči požar, potres, poplava, stečaj, bom pač jokala v medijih, kako sem boga in prosila za pomoč. Pomagal mi ne bo srednji razred nepremičninskih posestnikov, moj sloj, pomagala mi bo drhal, ki živi v najemu in se jim bom smilila. Ko zgradim nove hiše, jih bom iz hvaležnosti povabila v najem po tržnih cenah in petmesečno varščino. Posel je posel, nisem jaz socialna ustanova.
Nekako sem še iz šolskih dni upal, da se bom znašel v peklu oprizorjenem v Sartrejevi (anti)drami, z naslovom Zaprta vrata, že skoraj nebeško, če se mene vpraša. Zaprt v sobi z dvema damama, od katerih ena velja za zapeljivko, druga pa je nimfomanka. Kaj še hočeš lepšega, kot neskončno frekventno doživljanje orgazmov in izpopolnjevanje posteljnih tehnik? ????
Takole je, moj imperij je samo kakih 10 miljonov , kapital pa sta sinova, tadva sta neprecenljiva, preko njiju se bo moj genom širil dalje, z ženo bova delala še nekaj let, potlej greva na vikend na morje, v glavenm bova dol, če se bodo razmere s korono umirile bova pa bluzila po svetu, v mladosti sva bila, oziroma drugače sem bil siromak, tistih nekaj € plače, doma majhna kmetija , polno dela , denarja nobenega, ona tudi navadna delavka sicer familija srednji sloj, z vstrajnostjo sva zgrdila imperij,ko sem leta nazaj omenil Mercedesa je tašča rekla ženi, nikoli ga ne bo imel,danes imam dva, podjetje danes že otroka pomagata voditi, zato se bova kot rečeno lahko kmalu umaknila
Midve z mamo živiva skromno, ampak bogato darujeva gospodu župniku, tako da se posmrtnega življenja ne bojiva. Nima smisla kopičiti bogastva zase, finančno podprite svoje župnije, dokler je še čas, potem vas čaka bogata nagrada v večnosti. Kopičenje denarja je največji greh, razen za višje cilje, kot je npr. vodenje župnije in reševanje grešnih duš, za to pa so usposobljeni duhovniki in škofje, navadni kristjani tega ne moremo tako dobro.
Desperadodajka, 25.10.2021 ob 20:09
Mene nič ne skrbi v življenju. Sem posestnica nepremičnin, ker sem pametna, sposobna, znam sama vse ustvarit in ne rabim nikogar. Če mi pa premoženje uniči požar, potres, poplava, stečaj, bom pač jokala v medijih, kako sem boga in prosila za pomoč. Pomagal mi ne bo srednji razred nepremičninskih posestnikov, moj sloj, pomagala mi bo drhal, ki živi v najemu in se jim bom smilila. Ko zgradim nove hiše, jih bom iz hvaležnosti povabila v najem po tržnih cenah in petmesečno varščino. Posel je posel, nisem jaz socialna ustanova.
bolana picka
Forum je zaprt za komentiranje.