Povejte kaj se je za vas spremenilo
V bistvu me najbolj spravlja ob živce neprestano spreminjanje odlokov. In nesmiselnost. Pa ne smeš v drugo občino, pa ne v tehnično trgovino, pa ne ponoči, pa ne s članom drugega gospodinjstva v avtu…kot sp bi skoraj vse to lahko neomejeno počela (ne zdaj ko je ta pct), pa sem se vseeno kolikor se je dalo držala odlokov. Že eno leto in pol nisem bila v Italiji, predvsem ker se mi ne da študirat pravil vsakič znova. Zelo smo omejili druženje, popolnoma ukinili kulturne dogodke itd., kar seveda pogrešam.
No, pa cepljenje. Od 1. šota se mi je življenje seveda spremenilo, saj sem požrla tablet za glavobol 5x več kot prej v celem življenju. V naši družini ni nihče zbolel, 1 je cepljen, jaz na pol, zdaj pa smo očitno krivi za vse. Ker smo se držali pravil in se nismo okužili. To me res razbesni in definitivno slabo vpliva na mojo psiho.
Aja, pa šola. Precej katastrofalno, odpadale ure, skrajšana predavanja, namesto razlage kar za predelat sam ali pa naložene več naloge.
Dosegljivost institucij katastrofalna. Ne prikličeš ne fursa, ne upravne enote, ne ministrstva, da o zdravnikih ne govorimo. Zaprli so se za svoje zidove in vlečejo plače, niti telefonov ne dvigajo, vsaj tako jaz vidim.
No, na barko pa še vedno uspem priti, z vsemi potrebnimi testi, ki jih naši niso niti enkrat preverili.
Forum je zaprt za komentiranje.