Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek povedati ali ne

povedati ali ne

Poslušaj svoje srce.

Nekoč sem bila v podobni situaciji. In sem povedala.
Od nje je zahteval pojasnilo in obrnilo se je tako, da je na njeno željo z menoj “prekinil” vse stike. Za kofe sva se morala dogovoriti skrivaj! In nekoč sem jaz (sebičnica!) njega postavila pred dejstvo: ali bo zbral jajca in se obnašal kot moški in s svojo drago kakorkoli uredil zadeve, ali pa bova nehala kontaktirati. Seveda sem vedela, da bom kratko potegnila jaz. Ni mi bilo žal, kajti vedela sem, da se bodo stvari zaradi tega hudo zasukale.
Po nekaj letih me je povabil na legalen kofe. Nič nisem spraševala, on pa mi je zaupal, da mu je moj umik dal misliti. Malce pozno, vmes sta namreč pridelala otroka in nekaj kreditov za stanovanje.

Tudi jaz bi želela vedeti.

LP, A.

tako to gre …. ti njemu poveš, ga full prizadene, se ti zahvali, pupo odj…, ti nisi več njegova prjatlca, si nekdo ki ga je prizadel in ponižal, čeprav ve, da nebi smel tako misliti, vseeno še tolko časa tako čuti do tebe dokler pupo ne preboli … potem se po enih dveh letih spet srečata in on skuša ponovno prijateljevat s teboj … ti pa se zdej odloči.

Tebe samo skrbi, da bo konec prijateljstva, če mu poveš.
Pa naj bo, če zaradi tega, potem takega prijateljstva ni vredno gojiti!!!!!

Torej če si ti prava prijateljica, sem mnenja da poveš (seveda če si 100%).
On pa če je pravi prijatelj, zaradi tega ne bi smel prekiniti, pa naj verjame kateri koli, važno je da izve.

LP
Hana

Pa mu ti potem tudi lažeš v obraz, ko te začne spraševati? Praviš, da sta šli skupaj ven. Da bi men to počel fant in mi moja prijateljica en bi povedala, bi bila jezna nanjo. Verjetno pa bo v tvoji situaciji takole: če mu poveš, bo šel preverjat, direktno jo bo vprašal, če ga vara. če bo rekla ne in ji bo verjel, bo tebe kenslal – kot si rekla sama. Potem pa jo bo čez čas dobil na lastne oči in bo hotel prikrulat nazaj k teb, ker si bila z njim tako poštena. Če mu pa misliš rečt, pa naredi tako, da je ne opravljša, temveč da rečeš…. Veš tvoja pa…. se za moj okus preveč zanima za ostale fante, če ima rada tebe.
ma kva veš. Eni zamerijo, eni ne. Enim je fajn, da se jim pove, drugim ne. Če je pa tok prforan, da mu ne potegne, da ga že vsi zajebavajo, ja no, pol pa fant ni čist gladek. pa da še svoji mami ne verjame. Ma veš kaj… Mislim da tudi tebi ne bo. Bo pa prikrevsal nazaj.

Tako kot pravi Hanna.
Če je pravi prijatelj povej, in če je res pravi prijatelj, ne bo prekinil stikov.

Tudi jaz sem potihom vedela, da me moj fant vara, vendar dokler nisem zbrala dovolj moči in poguma da naredim konec sem trpela in čakala. Danes si pravim koka.
Tako pa je tudi tukaj. Tvoj prijatelj ve kaj se dogaja, vendar še zbira moči in na tvojem mestu se ni bi vtikala v njuno vezo. Povedala mu boš tisto kar že ve in on bo našel samo priliko da se nad nekom znese in prekine stike, vendar ne s svojo punco vendar s teboj.
Če ga res tako očitno vara bo slej kot prej konec veze.

glede na to, da ima že vsak GSM vgrajeno kamero, bi jaz njegovo babnico slikala in sliko anonimno poslala na njegov mail.

Potem pa naj se kar lepo sama zmenita, kaj je res in kaj ni.

A z NJO pa se nisi poskušala pogovorit? Povej ji, da veš kaj se dogaja in ji reci, da naj mu pove sama, ali pa mu bo zvedel od drugih. Sicer pa, on po moje kar dobro ve kaj se dogaja. Mu že tako “paše”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ARIEL, če bi poslušala svoje srce bi mu že povedala. Vendar bi ga potem sigurno izgubila, zato mu raje lažem v obraz(žal) in se izogibam srečanj z njima-njo.

Z njo se ne morem pogovorit, ker………ne res ne morem, k bi jo najraj……

Morda pa res kakšno slikco na mail. Ali pa če se slučajno redno dobiva z drugim, pa da ti veš kje, ga povabi na pijačo v taisti lokal, pa naj se sam prepriča na lastne oči! Tako se je moja kolegica prepričala po 12 letni vezi. Od takrat se nista ne videla ne slišala, medve pa sva še vedno nerazdružljivi.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close