Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povedati ali ne povedati

Povedati ali ne povedati

kurim eno novo frajtonarco (vdovo po enem Tonetu)
in je ona čisto zati, da se redno dobivava. Včeraj mi ga je že v znak pripravljenosti dobro potegnila ☺

Imam pa dilemo. Ona namreč misli, da sem 15 let mlajši kot sem. Bejba jih ima 32. Enkrat, ko sva se še bolj samo gledala, je omenila, da imava idealno razliko v letih (menda je to 5 – 7) .

Kva ji boš govoru ti samo jebi.

najlažje sem tiho, ko ližem ščegi ☺ ♥

haha legenda si

najlažje sem tiho, ko ližem ščegi ☺ ♥[/quote]
V vsakem primeru opletaš z jezikom. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pa kje za božjo voljo ste našli tole tele nizozemsko:)?
Je morda reinkarnirani NM-W v pokoju? haha to ne moreš “beliveti”:))))

najlažje sem tiho, ko ližem ščegi ☺ ♥[/quote]
V vsakem primeru opletaš z jezikom. :)[/quote]

hja,jezik mu še edino deluje:))

V vsakem primeru opletaš z jezikom. :)[/quote]

hja,jezik mu še edino deluje:))[/quote]

Pa nos vlada tudi.

Je morda reinkarnirani NM-W v pokoju? haha to ne moreš “beliveti”:))))[/quote]
To so ti intelektualci. Še believe ne znate pravilno napisat.

Stari kolk maš pa ti kej na varčevalnem računu? Da ni mislila one druge idealne razlike v letih … :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Je morda reinkarnirani NM-W v pokoju? haha to ne moreš “beliveti”:))))[/quote]

vidiš pikec tukaj si pa naredil hjudž mistejko !!

brez ščepca soli v tekstu si padel pod nivo opravljive klerikalke !!

Stari kolk maš pa ti kej na varčevalnem računu? Da ni mislila one druge idealne razlike v letih … :)))[/quote]

evo ti trapasto babje razmišljanje …. le kako naj bi mi kaj ostalo, ko pa vse zapravim za bejbe, tobak, alko, … masaže

Stari kolk maš pa ti kej na varčevalnem računu? Da ni mislila one druge idealne razlike v letih … :)))[/quote]

evo ti trapasto babje razmišljanje …. le kako naj bi mi kaj ostalo, ko pa vse zapravim za bejbe, tobak, alko, … masaže[/quote]

Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))

Dobite, dobite, ampak od koga…

Treba bo začet kvihtat starunkle izsušene, če ne vas bodo kmalu gledali samo še pijanci, zaposleni v skladišču Merkatorja in podoboni neambiciozni luzerji. Pravi deci, karizmatični, samozadostni, s6pekani, pa hodili mimo vas in se ozirali za mlajšimi, lepšimi, vitkejšimi,..

Preveč časa zapravite v knjižnicah, moški ne potrebujemo izobražene, diplomirane inženirke, moški potrebujemo mlado-napeto žensko meso, za nabijat odzadaj.

Eo, mau znanja stresu po dolgm cajtu.

Lp

Bog

Ah, ubožec ubogi. Še kar nisi prebolel svoje prve? Kolk let že to traja? Lahko bi že končno začel živeti, da si še kar na tem čveku pomeni da še vedno ne živiš.

No evo, ena se že našla v sporočilcu. Misija torej uspela 😛

Prav imaš. Glupa sem 🙁

http://stream1.gifsoup.com/view7/2535669/zyzz-o.gif

Edina vrsta nabijanja, ki gre tebi od rok, je nabijanje postov na MONu. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Edina vrsta nabijanja, ki gre tebi od rok, je nabijanje postov na MONu. ;)[/quote]
ti pa še v tem pušiš samo sebi

evo ti trapasto babje razmišljanje …. le kako naj bi mi kaj ostalo, ko pa vse zapravim za bejbe, tobak, alko, … masaže[/quote]

Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))[/quote]

he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? 🙂

Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))[/quote]

he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? :)[/quote]

Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))

he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? :)[/quote]

Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))[/quote]

ja sej .. same kurbe .. pa še brez šusa ostanemo

Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))[/quote]

ja sej .. same kurbe .. pa še brez šusa ostanemo[/quote]

To imaš ti najbrž kakšno madame. Te samo še kasirajo.:/

ja sej .. same kurbe .. pa še brez šusa ostanemo[/quote]

To imaš ti najbrž kakšno madame. Te samo še kasirajo.:/[/quote]

še za ceno se zdilava … ostalo je jasno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close