Povedati ali ne povedati
kurim eno novo frajtonarco (vdovo po enem Tonetu)
in je ona čisto zati, da se redno dobivava. Včeraj mi ga je že v znak pripravljenosti dobro potegnila ☺
Imam pa dilemo. Ona namreč misli, da sem 15 let mlajši kot sem. Bejba jih ima 32. Enkrat, ko sva se še bolj samo gledala, je omenila, da imava idealno razliko v letih (menda je to 5 – 7) .
najlažje sem tiho, ko ližem ščegi ☺ ♥[/quote]
V vsakem primeru opletaš z jezikom. 🙂
Stari kolk maš pa ti kej na varčevalnem računu? Da ni mislila one druge idealne razlike v letih … :)))[/quote]
evo ti trapasto babje razmišljanje …. le kako naj bi mi kaj ostalo, ko pa vse zapravim za bejbe, tobak, alko, … masaže[/quote]
Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))
Dobite, dobite, ampak od koga…
Treba bo začet kvihtat starunkle izsušene, če ne vas bodo kmalu gledali samo še pijanci, zaposleni v skladišču Merkatorja in podoboni neambiciozni luzerji. Pravi deci, karizmatični, samozadostni, s6pekani, pa hodili mimo vas in se ozirali za mlajšimi, lepšimi, vitkejšimi,..
Preveč časa zapravite v knjižnicah, moški ne potrebujemo izobražene, diplomirane inženirke, moški potrebujemo mlado-napeto žensko meso, za nabijat odzadaj.
Eo, mau znanja stresu po dolgm cajtu.
Lp
Bog
evo ti trapasto babje razmišljanje …. le kako naj bi mi kaj ostalo, ko pa vse zapravim za bejbe, tobak, alko, … masaže[/quote]
Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))[/quote]
he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? 🙂
Ja kako naj drugače razmišljam kot po babje? Ne morem pomagat, če me 3/4 tega zastonj dobimo :))))[/quote]
he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? :)[/quote]
Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))
he he he … tvoj pa svoje EUR nosi mojim deklinam 🙂 ….. ali mu pobereš vse, še predno pride na TRR? :)[/quote]
Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))[/quote]
ja sej .. same kurbe .. pa še brez šusa ostanemo
Vidiš! Vsi dedci ste enaki. Ves čas govorite, da vam poberemo VES denar. Pa to sploh ni res. Vzamemo samo polovico. Drugo polovico pa država. :))))[/quote]
ja sej .. same kurbe .. pa še brez šusa ostanemo[/quote]
To imaš ti najbrž kakšno madame. Te samo še kasirajo.:/
Forum je zaprt za komentiranje.