Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Povečane prsi-moško mnenje!

Povečane prsi-moško mnenje!

Mogoče imajo ženske rade, če moški na njih občudujemo njihove joške…Jim to vliva samozavest…:)

Ženske imajo vedno rade, da moški na njej obožuje tisto, kar sama ne obožuje najbolj, oziroma ni najbolj prepričana, če ji je to všeč ali ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mogoče imajo ženske rade, če moški na njih občudujemo njihove joške…Jim to vliva samozavest…:)[/quote]

Velikost jošk je pomembna za moškega zgolj od tega, s katere perspektive gleda 🙂

[img]http://the5thdimension.files.wordpress.com/2009/01/perspective-tit-demotivational-poster.jpg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tipi ste glede zunanjosti itak trikrat bolj samozavestni kot ženske (seveda ne nujno upravičeno, ampak ego naredi svoje). Pohvala, sploh če je iskrena, seveda dobro dene.

Metulka, a mi razložiš tole, kako je lahko nekdo samozavesten, a ne upravičeno. In ego naredi svoje? Ne razumem tega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tipi ste glede zunanjosti itak trikrat bolj samozavestni kot ženske (seveda ne nujno upravičeno, ampak ego naredi svoje). Pohvala, sploh če je iskrena, seveda dobro dene.[/quote]
Ker se toliko ne obremenjujemo zaradi tega.
Ženske pa ste do sebe in svojega videza bolj zahtevne, kar pomeni hkrati več možnosti, da boste s sabo nezadovoljne.
Prej ali slej se pojavijo gube…..In namesto, da bo sebe sprejele takšne, kot ste, delate na nekih izboljšavah, kar pa se izraža kot nizka samozavest.
Saj niste zadovoljne s sabo.

Zelo preprosto – veliko tipov si domišlja, da so fejst, mladostni, dobro ohranjeni, vitalni – še tukaj gor imaš nekaj žrebcev, ki se tolažijo, da se moški začnejo starati nekje po 50. letu, do takrat so pa pravi mladeniči (ženske si pa že pri 25 štejemo vsako najmanjšo gubico).

Domišljavost. Večina moški si domišlja, da so “seksapilni” oz. privlačni. Medtem ko je pri ženskah pogosto obratno, da iščejo na sebi napake, da so dejansko lahko zelo lepe, ampak se takšne ne zdijo/vidijo same sebi.

Tipi ste glede zunanjosti itak trikrat bolj samozavestni kot ženske (seveda ne nujno upravičeno, ampak ego naredi svoje). Pohvala, sploh če je iskrena, seveda dobro dene.[/quote]
Ženske pa ste do sebe in svojega videza bolj zahtevne, kar pomeni hkrati več možnosti, da boste s sabo nezadovoljne.
Prej ali slej se pojavijo gube…..In namesto, da bo sebe sprejele takšne, kot ste, delate na nekih izboljšavah, kar pa se izraža kot nizka samozavest.
Saj niste zadovoljne s sabo.[/quote]

Se strinjam. S tem da gredo pa tipi v obratno smer in so premalo kritični do sebe, in posledično, kot že rečeno, čisto preveč in neupravičeno samozavestni (in ker posledično ne delajo na izboljšavah, so videti še toliko slabše, ampak kar se njih samih tiče, so lepi in oh in sploh).

Saj niste zadovoljne s sabo.[/quote]

Se strinjam. S tem da gredo pa tipi v obratno smer in so premalo kritični do sebe, in posledično, kot že rečeno, čisto preveč in neupravičeno samozavestni (in ker posledično ne delajo na izboljšavah, so videti še toliko slabše, ampak kar se njih samih tiče, so lepi in oh in sploh).[/quote]

Narcisističnih “metropolitancev” v današnjem času tudi ne manjka, pa niso geji. Ko gledam, da se nekateri moški pudrajo, se mi zdi naravnost smešno…

Zdaj mi pa povej, kdo je na boljše. Nekdo, ki na sebi nonstop vidi napake ali nekdo, ki se sprejme takšnega, kot je in je zarad tega samozavesten? Domišljavost gor ali pa dol. Domišljamo si itak vse, tudi napake. Vse izhaja iz naše domišljije. Ogromno lepih žensk si domišlja, da niso lepe. Pa imajo zato prav?

vsak je za koga lep….

metulka je mislila na nerealno gledanje sebe, da si npr tip pri 50-ih domišlja, da so primerne od 25-35 zanjga, da se vidi mnogo mlajšega kot je v resnici….

reče da je star 43, ker se on tko vidi, v resnici je 50, zgleda star pa 60 :)))))

Mogoče imajo ženske rade, če moški na njih občudujemo njihove joške…Jim to vliva samozavest…:)[/quote]
ti robi, v to sploh ni za dvomit, da imajo ženske (poleg ostalega) rade da jih občudujemo, sseveda jim to tud vliva samozavest..enako pa tudi drži, da moški radi občudujemo njihove joške in s tem ni nič narobe, ..skratka…vsi smo srečni…na nek način))

ti robi, v to sploh ni za dvomit, da imajo ženske (poleg ostalega) rade da jih občudujemo, sseveda jim to tud vliva samozavest..enako pa tudi drži, da moški radi občudujemo njihove joške in s tem ni nič narobe, ..skratka…vsi smo srečni…na nek način))[/quote]

evo, men pa ni všeč, da me tip v joške gleda. provzaprov bi ga kr usekala, tok me to zjezi….

ti robi, v to sploh ni za dvomit, da imajo ženske (poleg ostalega) rade da jih občudujemo, sseveda jim to tud vliva samozavest..enako pa tudi drži, da moški radi občudujemo njihove joške in s tem ni nič narobe, ..skratka…vsi smo srečni…na nek način))[/quote]

evo, men pa ni všeč, da me tip v joške gleda. provzaprov bi ga kr usekala, tok me to zjezi….[/quote]

Še ena reč v skladu s tem, da si moški kr neki domišljajo. Recimo to, da ženskam ugaja, če jih buljijo kamorkoli že. In bi morale biti še vesele zaradi tega 🙂

itak ja, pa vsaka k minico nosi bi bla rada nategnjena…… eh :)))

evo, men pa ni všeč, da me tip v joške gleda. provzaprov bi ga kr usekala, tok me to zjezi….[/quote]
lej ne govorim o buljenju, to se ne spodobi niti kam drugam, ampak, čist normalno je, da človeka pogledaš, ne pa skeniraš, ))

Vsak je za koga lep in vsak za koga ni lep. Vseeno pa je zelo pomembno kakšno mnenje imamo o sebi. Saj nekdo, ki se ne mara, ne bo verjel niti drugemu, da mu je lahko kot tak všeč. To velja ne samo za zunanojost, pa tudi za naše ostale lastnosti. Manj kot verjameš vase, za večji krog ljudi si neprivlačen.

Če pa tip govori, da je star 43, čeprav je 50, pa gotovo ni samozavesten, ker če bi bil, se ne bi rabil lagat o svoji starosti. Samozavest pomeni, da ti ni treba ničesar prikrivat. Pretirana samozavest pa je, če verjameš, da bi moral, tak kot si, ugajat prav vsem. In to je bistvena razlika.

Še ena reč v skladu s tem, da si moški kr neki domišljajo. Recimo to, da ženskam ugaja, če jih buljijo kamorkoli že. In bi morale biti še vesele zaradi tega :)[/quote]
mogoče si pa ženske sam domišljate da vas sam v joške bulijo? da pa ženski ne ugaja da jo pogleda moški, ki se tudi njej zdi privlačen, o tem pa sploh ni treba razpravljat

quote]

Še ena reč v skladu s tem, da si moški kr neki domišljajo. Recimo to, da ženskam ugaja, če jih buljijo kamorkoli že. In bi morale biti še vesele zaradi tega :)[/quote]
mogoče si pa ženske sam domišljate da vas sam v joške bulijo? da pa ženski ne ugaja da jo pogleda moški, ki se tudi njej zdi privlačen, o tem pa sploh ni treba razpravljat[/quote]

no ja, mislim, da do zdej pa že ločimo al nas gleda nekdo v oči al pa 20cm nižje :))

mogoče si pa ženske sam domišljate da vas sam v joške bulijo? da pa ženski ne ugaja da jo pogleda moški, ki se tudi njej zdi privlačen, o tem pa sploh ni treba razpravljat[/quote]

no ja, mislim, da do zdej pa že ločimo al nas gleda nekdo v oči al pa 20cm nižje :))[/quote]
kaj pa če ga je heksenšus? pa ne more glave dvignit?))

to se pol zgodi, ko mu tilnik zlomim :))))

vzeto na znanje))

Če izrazito poudari dekolte, potem to menda ni brez namena?

Če izrazito poudari dekolte, potem to menda ni brez namena?[/quote]
eh matjažko, to so pol tiste Božje variante…tule je japka, ampak bog ne daj jo ugriznit)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close