Potrebujem ginekologa- Litija
Kot prvo, Litijanke, ne Litijčanke, lepo prosim :))
Sicer pa ja, Kežarjevo izberi. Ima fuuul gužvo, zato te bodo hoteli najprej podtakniti k Pogačniku, ampak se ne pusti prepričati. Poleg gneče pa tukaj ne pričakuj zasebnosti, ker je ni. To je res velik minus. Sicer pa so ok 🙂
P.s. Kako to, da ste izbrali Litijo? Me res zanima 🙂 lp
Ne vem zakaj sem kar avtomatsko mislila, da ste druzina, ki se bo priselila 🙂 kar pozabim ja, da so tudi tovrstne selitve 🙂
Sava je kar ok ja, samo ne v casu poplav. Drugace pa dobro izhodisce, vlak imas pred nosom, si na pol poti do Zasavja, super je za tečt in rolat… Mislim, da ti ne bo hudega hihi 🙂
Uzivaj in srecno 😉
Jah tako nekako, notri sedita medicinska sestra in med.brat, poleg v isti sobi recimo opravljajo ctg eni nosecnici, na stolu pa čaka ena pacientka za h Kežarjevi. In potem še kakšna uleti, ki ima “samo” recept za vzet in stoji med odprtimi vrati. V tem času ti recimo ravno stopiš ven od Kežarjeve, daš sestri kartoteko, ona pogleda in vehementno na ves glas pred vsemi temi ljudmi vprasa: ” a materinsko knjižico že imate??”
In glede na to, da sem prvi pregled opravila, ko sem bila 7.tednov noseča, ko sva zato vedela le jaz in partner, so v naslednjem tednu že zaokrožile novice o moji nosečnosti. Litija je pač majhna in redko se zgodi, da prideš in nikogar ne poznas. Si predstavljas kako sem bila vesela taksnega nacina informiranja o moji nosecnosti 🙁
dr. kezarjeva je res super. hodim k njej ze prakticno 20 let. zelo je topla, strokovna in direktna. kar se zasebnosti tice ne vem nisem se imela neke slabe izkusnje. tudi sama nisem nagnjena k nekem skrivanju.
litija je pa ena navadna lukna z prizadetimi opravljivimi ljudmi in ni boga niti denarja da se preselim nazaj. sami frustriranci, kle zves kaj se s tabo dogaja se preden se sam zaves… vsi vse vejo no mislijo da vejo. zloba in zavist na vsakem koraku. okoliski kmetje pa ko v srednjem veku. mucijo zivali nekateri z njimi celo obcujejo. polhno pedofilov ki se skrbno skrivajo za dobrim prijaznim glasom in stasom. bolj ko je nekdo navzven prijazen pa obcudovan vec masla ima na glavi. da o zenskah sploh ne zacnem. takih opravljivk ne najdes nikjer na svetu. vazn je sam kaj si kdo misl. sam stran iz tega toksicnega okolja. ko mesto Gobi.
Ja, zasebnosti je res bolj malo v tej ordinaciji. Se je tudi meni zgodilo, da je bilo vprašanje: “A materinsko že imate?” izrečeno ravno, ko so bile vrata odprta v čakalnico in so poleg preostalih dveh sotrpink v sobi za sestre, to slišali tudi vsi ostali v čakalnici. Hb, ravno takrat ni bilo nikogar, ki bi me poznal, kar je res skoraj manjši čudež. Ko sem bila pa naslednjič noseča, sem pa tudi jaz sestri rekla, da je to še skrivnost in je tudi meni tako “pod mizo” materinsko dala, haha… 🙂 face, res.
Dr. Kežar je pa super. Jaz sem pri njej že 20 let.
Forum je zaprt za komentiranje.