Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek potrebujem dekle za pomoč

potrebujem dekle za pomoč

Mene pa zanima ali bi mi bila pripravljena katera pomagati ujeti moža pri prešuštvu…nič težkega, samo nekaj sporočil bi mu odgovorila….
potem mi pišite na: jazsem08@gmail.com
Hvala

Nič ne bo, preveč si pokvarjena.

Zakaj je pa ona pokvarjena, če mož prešuštvuje ? 🙂

Kaj moram naredit?

Kolk daš? €€€€ 🙂

300€

Kako si pa to predstavljaš? To lahko tudi sama narediš iz druge številke…ne vem no, če misliš da te vara to moraš občutiti al kako?

Kupi si novo kartico za telefon pa si pol dopisuj, bo ceneje vse drugo.

čisto brez veze, da se greš nekaj takšnega. pa tudi, če se ti takšna punca, ki bi bila pripravljena to narediti, javi, nikoli ne boš 100 % prepričana (saj punce ne poznaš) in danes se pravzaprav na nikogar ne moreš zanesti. samo na svoje oči in ušesa.

moža postavi pred dejstvo, povej mu, kako in kaj. pa boš videla njegovo reakcijo. pa oči potem “na peclje” in spremljaj kaj se dogaja.

samo sama nase se lahko zaneseš in sama boš morala to urediti. nikar ne mešaj nekoga tretjega zraven.

Išče po spletu? Prijavi se še sama pod nn imenom in mu odgovori sama potem pa sprintano pomoli po nos ali pa se zmeni za kavo za katero se uštimaš v nulo
Verjamem dato ni tako lahko če nisi tak tip človeka, če hočeš priti stvari do dna, ker taki tipi znajo grdo lagati in te v obraz gledati tako da pogovor pri takih definitivno ni pravi. Postaviti pred deistvo z dokazi, da se ne more več s tebe norca delati.Potem pa daleč vstran.

Zakaj pa rabiš dokaz? Zase ali za moža?

Če mu ne moreš več zaupati, potem sploh ni treba, da ga najdeš s kakšno v postelji. Dovolj je že to, da mu ne moreš več zaupati ker npr. skriva svoj telefon, dobiva čudne klice, sms-se,…Naj ti bo to dovolj, da razmisliš o svoji zvezi, če ti daje to, kar bi rada. In se potem odločiš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close