Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreboval bi…

Potreboval bi…

a me res ne bo nobena potolažila, da je ravno pravšnji in da je treba bit zadovoljen s tistim kar nam je dano?

Ti pa si optimist 🙂

Bi lahko cel lajf jedel špagete?:))) Torej, vedno zahtevaj (še) več:).

A si piker?:)) Rabim občinstvo, ker sebe že dovolj dobro poznam:)). Dej no…[/quote]
Biti sama s sabo predolgo časa pušča posledice kajne? :)[/quote]

Hahaha…fiši, zdaj smo te pa dobili :)))

Biti sama s sabo predolgo časa pušča posledice kajne? :)[/quote]

Hahaha…fiši, zdaj smo te pa dobili :)))[/quote]
Fiši se bo izvlekla… saj je spolzka… 🙂
Če ne bo šlo drugače bo prijavila da je danes utrujena in ne more več razmišljat, ali pa da je to vse virtuala… 🙂

Hahaha…fiši, zdaj smo te pa dobili :)))[/quote]
Če ne bo šlo drugače bo prijavila da je danes utrujena in ne more več razmišljat, ali pa da je to vse virtuala… :)[/quote]

Fiši piše na forum v nočnem času. Bojim se, da se bo v mraku zaletela v steno akvarija. :))))

Bi lahko cel lajf jedel špagete?:))) Torej, vedno zahtevaj (še) več:).[/quote]
Boom je moški. Še nisi opazila ? 🙂

Niti ne. 🙂
Ženske ste prav tako lahko predvidljive, ne le moški. 🙂

Če ne bo šlo drugače bo prijavila da je danes utrujena in ne more več razmišljat, ali pa da je to vse virtuala… :)[/quote]

Fiši piše na forum v nočnem času. Bojim se, da se bo v mraku zaletela v steno akvarija. :))))[/quote]
haha upam da ji bo zrasel rogec.. bo podobna ribi sabljarki 🙂

A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? :)[/quote]

A si piker?:)) Rabim občinstvo, ker sebe že dovolj dobro poznam:)). Dej no…[/quote]
Občinstvo, ki ni predvidljivo? Ampak mi smo zdaj že kar malo predvidljivi a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fiši piše na forum v nočnem času. Bojim se, da se bo v mraku zaletela v steno akvarija. :))))[/quote]

Ob mraku greš ti spat:). Nočni čas ni enako mrak. In ja, pravilna ugotovitev, največ me je ponoči, ker imam nemirnega duha, ki mi ne da spati:). Sedi 5:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close