Potreboval bi…
… večjega, težjega, močnejšega … morda sem bil na začetku preskromen in se mi obstoječi počasi dozdeva le malo prelahkoten tudi kadar je ona na njem.
Ali pa gre le za moje napačne občutke in sem si pohvale o nežnosti napačno razlagal, saj mi sedaj včasih očita vratolomnost (pa čeprav občasno kaže znake, da si tudi tega želi).
? Kaj pa ta varianta, da ti bolj slabo razumeš moške, zato jih doživljaš kot bolj zakomplicirane (od sebe)? Lahko mi verjameš: niso :)))[/quote]
Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).
? Kaj pa ta varianta, da ti bolj slabo razumeš moške, zato jih doživljaš kot bolj zakomplicirane (od sebe)? Lahko mi verjameš: niso :)))[/quote]
Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).[/quote]
Seveda se ne trudim, da, da bi vsakega štekala, pa vendar če me kateri pritegne, pa raje vidim, da ga razumem kot da, moram konstantno reševati rebuse, uganke 🙂
Ti imaš pač raje, da ne veš pri čem si :)))
Saj meni je všeč, da so moški uganka:)). Najbolj dolgočasno je, če so predvidljvi:). Ti se trudiš, da jih vedno in povsod razumeš?:) Kako lahko rečeš, da so tolk simpl:))).[/quote]
Seveda se ne trudim, da, da bi vsakega štekala, pa vendar če me kateri pritegne, pa raje vidim, da ga razumem kot da, moram konstantno reševati rebuse, uganke 🙂
Ti imaš pač raje, da ne veš pri čem si :)))[/quote]
Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))
Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))[/quote]Na tem forumu sem prišel do spoznanja in sicer: ženske znate stvari še bolj zakomplicirat kot moški :) s križci in krožci :))
Hmmm, zdaj si me zafrknila:))). V bistvu ni dobro vse podrobno vedeti:). A ni fajn, ko se greš križce in krožce?:))[/quote]
Ti rabiš moškega, da bi se šla z njim križce in krožce? Ja, dobr :)))
A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? 🙂
A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? :)[/quote]
GF se vedno znova podaja v nove izzive, da ni preveč predvidljiva in dolgočasna. 🙂
A sebe razumeš? Ti je tudi dolgčas, če si sama s sabo? :)[/quote]
A si piker?:)) Rabim občinstvo, ker sebe že dovolj dobro poznam:)). Dej no…
Forum je zaprt za komentiranje.