Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potrebnost ženske z leti narašča?

Potrebnost ženske z leti narašča?

Jaz ne bi rekla, da z leti narasca, raje bi rekla , da sedaj znam resnicno uzivat tudi v tem, ko je bilo prej vse drugace…

Ja kaj pa takrat,ko je mož v tujini?Ali sem preveč radoveden?

venusss in sara* obe vesta, kako se stvari streže. vidiš venusss, na to sem pa pozabila. res tudi moja perverznost raste, pa ideje, pa ugotovila sem, da se je tut glede teh slastnih zadevic dobro izobraževat :)))) na primer tule na foumu, pa čitat kakšne mokre zgdbice, in si na vse možne načine na kupček nosit znanja in ideje. uh, pa to je prišlo šele ščasoma, da znam brez obotavljanja povedat, kaj bi rada in ena plus ena je odličen sex. neda?

žan: hihi, ja tut meni je vroče! sploh se ne poznam takšne packice. in všeč mi je ta moja podoba :)))

Drži, dragi Spider.

...in danes zaspim, ker jutr s tabo se zbudim..

Super si in kar tako naprej.Všeč si mi,ker si odprta in poveš brez predsodkov in brez sramu.Lep vikend in uživajta.

Oj. Žan. Uživam sama, tako in drugače… in se vseeno veselim, da pride.

Da, verjetno res drži tudi, da se ženske z leti bolj naučijo uživati v seksu..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Narašča nekje do 30 – 35 leta (takrat je ženska na sexualnem maximumu), potem pa na žalost upada.

Žensko drži po 30, potem pa do 60 pravjo in kmalu bom tam in drži!
lp

Spider, pa z leti so manj izbirčne… LOL 😀

Drzi.
Zenske postanejo najbolj potrebne sele nekje okoli 34. leta, medtem ko moskim po 25. letu vedno bolj slabo funkcionira masina tam doli.
😀

Try to tell me what I shouldn't do, you should know by now I won't listen to you!

Če bi bilo to res, bi ženske čez 30 na veliko fukalez mladeniči okoli 20, starejši fantje in moški pa bi samo drkali.

To ni res, povej drugo zgodbo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah Spider, razliak je, če 20-letnik lahko seksa 5 ur zaporedoma, pa nima dobre tehnike, ne ve, kaj je ženski všeč, misli bolj nase itd. Raje kakšen 40-letnik, ki ne zdrži tako dolgo (ni pa nujno), pa je v teh stvareh mnoooogo bolj izkušen.

neee, velik bolj izbirčne, predvsem kar se njegovega finančnega stanja tiče 😉

Ne drži. Najbolj te meče v najstniških letih potem pa niti nimaš časa za seksanje.

BLUE PILL 2 the rescue 😉

No ja – jaz sem načel podobno temo že nekaj časa nazaj – žena jih ima 45 in odkar imava 2. otroka, gre vse navzdol – pri njej. Dobil sem občutek, da njej to ni sprostitev, ampak velikokrat muka, razen mogoče 2x na mesec, potem pa misli, da to vse odtehta…

Eden naroden pogovor pa pravi in to da od 30 do 40 ženski svrbi p…,po 40 razen p… še kosti.

Pozdravljeni,
imam zelo potrebno sosolko katera nam dovoli da jo redno otipavamo. Zdi se mi a bi spala z mano, stara je 16 let in ni ciganka alki kaj podobnega.. Kaj menite, hoce spati z mano al se le pretvarja in ze spi z nekom drugim?? npr. kaki drugim sosolcem? LP bla

Če že ona ni si pa ti nekaj podobnega…. garant!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close