Potrebnost ženske z leti narašča?
Mogoce pa se samo tako zdi, ker moskim z leti potrebnost upada? In gre samo za neusklajenost, mogoce celo samo za neusklajenost med dvema dolgoletnima partnerjema, medtem ko si zenska ali moski seksa se vedno enako mocno zeli, le partnerja bi bilo treba zamenjati…ah….ne vem…
Meni se zdi, da sem vedno enako (zeloooo) potrebna :))
Mene zanima tisto, da so moški pri 20 na višku. Ko je imel moj 20 ga sploh poznala nisem. Pravijo, da ženska po 30 šele dobr začne. Torej bom jaz čez par let šele not padla, mojmo pa naj bi šlo že 15 let navzdol. Torej, se mi glede na predvidevanja ne obetajo najlepši časi. Po teoriju U bi morala imet ženska tam mal čez 30, enga dvajsetletnika, mar ne?
Drži, drži. Zakaj?
Ker sem pri 30 končno nekako sprejela sebe takšno kot sem. Nič več si ne pulim las, ker ne nosim 36,ampak 40. Ni me sram, ni mi nerodno govoriti o tem kaj želim jaz in kaj mi je všeč, kaj želim poskusiti. Vseeno mi je, če nimam takšnih prs, kot sem jih želela. Nekako všeč sem si. Seks je zame, kot najboljša sprostitev na svetu. Ker imam težke dneve, želim to prakticirat čim pogosteje :)))))
Mojca
drži drži drži!!!! ravno to jaz zadnje čase opažam. moja potrebnica je vedno bolj hotna, poleg tega veliko bolj uživam v sexu in moji orgazmi so vbolj in bolj intenzivni, tudi na trajanju se pozna. saj o tem fenomenu sem že kdaj tule spregovorila in haval bogecu za leta. bliže ko sem tridesetim bolj na gor gre. moja sestra je že nekaj let čez 30, 5 let poročena in opaža še vedno trend naraščanja :))))) ah, kako je to fino!
Forum je zaprt za komentiranje.