potreba po spanju
Veza – Srednja leta – http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=17291&t=16977
Beri najprej tam, potem pa šele Real love story :))) Ej ej Štumpi, ti ti :))
Pa veliko veselega branja 🙂
Jani
pepi tudi pod razno ne.Angelskih besedil ne znam brati ,se ne trudim ,da bi jih znala ker si tega pač ne želim.Pridejo, zaprhutajo s svojimi krili in odlete.Privid!
Poboljšala se bom, tiste pikice res niso nekaj lepega,ko pišeš tega niti ne opaziš,ko se bereš rečeš:”Fuj”. Rada vidim,da se mi vse pove direkt in to ti obvladaš,jaz pa sprejemam.
Sedaj te bom še jaz direkt. Ali misliš,da bi bilo dobro da grem na Mačkovo spremenit svoje svetopisemsko ime? Na ta račun jih kar dosti slišim pa resnično ne vem kaj storiti, morda drug nick.Samo bi se kajhitro zagovorila.
Mi daš nasvet, nujno ga potrebujem?
Lep tjavendansko prijateljski pozdrav in lahko noč
Draga Sara,
Tokrat sem povsem resen, upostevaj pa da je to le moje osebno mneneje. Tvoje ime se mi zdi prelepo. Kolikor sem seznanjen pomeni po hebrejsko; kneginja, vladarica in se nekaj pomenov v tem smislu. Tudi v svetem pismu je prikazana zelo pozitivno. Spoh imam mnenje, da imen ni pametno spreminjati, saj so tako ali drugace ze postala del nas. Morda ti ljudje ime celo zavidajo… Ce si s vprasanjem mislila resno, postavi ga kot temo na forumu. Seveda bos dobila nekaj zafrkanskih odgovorov, pa vendarle nekasna slika se bo ze izluscila…
Se naprej lep vecer ti zeli,
Pepi
Čer Sara in Pepi!
Sara lepo te prosim, ne spremeni imena. Svetopisemsko je. Sara je bila žena Abrahama, dokaj stara je z božjo pomočjo rodila Izaka. Zakaj bi spremenila nekaj lepega? Zavoljo drugi? Ma, ne! Imaš prekrasno ime, v italijanščini ima še globlji pomen: Ma ce Sara, Ce Sara? Pesem je ena najlepših, vsaj zame. Tako kot tvoje ime.
Pepi absolutno imaš prav. Me pa nekaj izrazito moti…povejta mi lepo prosim oba, zakaj se tu gori kar vsi po vrsti tako zelo trudijo spremeniti Angela. Eno Metko. Kot otroka neukrotljivo, kot žensko neuničljivo. Kar vse vas moti. Očitno sem vam napoti. Že od avgusta pišem na forum srednjih let, včasih na mlade, zavolje hčerke, tu v en dan…pa se brezveze trudim…v smislu, da je to forum za norce, napol pržaganih osebkov, sem se zmotila in žal mi je. Ne razumete ne šal, ne črnega humorja, ne kritike, ne očarljivosti, ne žgečkljivosti…nc. Pa tista očarljivost je očarljivost in ne žaljivost.
Bi si želela slišati vajino mnenje, ker sta poleg Janija edini osebi, katerim je sploh vredno odpisati. Ne razumem marsikaj tu gori, pa se tudi ne trudim več razumeti. Ima Primož absolutno prav. Eni boste ostali, eni ne. Eni so že davno obupali. Nekatere ženske lahko napišejo vse mogče, pa jih podpirate. Angel reče le b, pa ga skenslate.
Bi prosila Saro, naj se ne trudi brati in razumeti mojih postov. Ni vredno. Tudi angel, priznam ni vedno angelski, ne more biti. Ne morem biti vedno dobra, kot ne morem imeti vseh rada. To bi me izčrpalo. Prav tako ne razumem, kako lahkoverno nasedajo nekateri na besede. Na lastni koži sem izkusila pa tole. Do sedaj si ni niti ena od tu gori upala z menoj na kavo, niti ena…celo na domač elektronski naslov so mi pisale, zelo grdo, me obsojale in ne vem kaj še. Ampak niti ena ni upala napisati pravega imena. Jaz sem ga. Napisale so, da se bojijo zase in za družino. A si moreta misliti? Saj jih ne bom šla iskati na dom in strašit!?. Poleg vseh vrst opolskih šal, grozilnih pisem s strani moškega sveta, so mi totalno sesuli PC z nekimi nemogočimi virusi, pa da vama ne pišem s kakšnimi besedami si eni upajo poslati e-mail. Samo predstaviti si ne upajo. Na yuhoo.com ali hotmail.com lahko pride vsak.
Skrivajo se za tem, žalijo u iber in še čež. Na dan sem dobivala po 50 mailov take vsebine, da mi je še dane slabo. Tale forum je mala šala, protim vsem grdobijam, ki so jih eni ljudje sposobni narediti drugače…zakriti v nek yahoo.com ali hotmail.com ali razne siol.nete!
Samo to sem vama želela povedati. To kar pišem tu gori, ni bilo niti malenkostno nič proti tistem, kar so eni pisali meni na moj elektronski naslov. Toliko o agelski hudobiji in žlehtnobi. Vse Marije, Čebelice in ne vem kaj še, so v resnici sposobne napisti taka gnusobna pisma, da se vama niti ne sanja. Tu gori pa hlinijo svetnice. Pri meni ne morejo več, zato jim tudi tako odpišem. One že vedo, jaz pa tudi. In to prav dobro.
In na koncu naj odgovorim še na temo. Sara, jaz osebno spim bolj malo, žal. Nekaj ur v povprečju na noč (5), 6 je že pravo razkošje. Včasih moram študirati izgubljene predmete, ker ob delu nekaj študiram. Včasih, da je dom urejen likam, pa kuham za naslednji dan, včasih pišem, včasih preberem dobro knjigo…no in včasih razmišljam tudi o smislu življenja. Bi mi bilo hudo spati po celo noč, ker je to zguba časa. Bomo spali po tem, ko nas več ne bo, neko večno spanje. Tako razmišljam danes, kot otrok sem bila problematična ravno zaradi spanja. Nisem hotela spati toliko kot drugi otroci. Doma so vedeli zakaj. Pa sem ponoči knjige brala, od kar pomnim in znam brati. Toliko o tem.
Lep večer obema!
lahko noč!
Angel*
lepo se imejta, pa upam, da bosta vsaj vidva razumela. pa tudi če ne. Mi je že vseeno!
Nočka!
Angel*
štrumpantel prosim te,da poveš komu je namenjen tvoj zadnji post.V kolikor je meni,vi rada slišala predlog.
Veš kaj tale današnji snežen dan mi je prinesel veliko težav.”Kidala” sem sneg okoli hiše in po pločniku pred hišo,si zamisliš..že lopata je pretežka zame.Pa moj pes.. ni hotel ves dan ven, živčna vojna ti rečem.Sem pa optimist in mislim na nedeljo,morda..Pokljuka, pa potem Bled in kremšnite.
lepe pozdrave
pepi, verjemi ali ne tole ime “Sara” me v slabem smislu spremlja že kar…..let.Alergijo dobim ko slišim “svetopisemska “, pa” knjeginja” pa…saj razumeš.Reci in piši v osnovni šoli so me klicali “sera”..ljubko ne?Ravno malo sem se z njim sprijaznila ko se je vse zopet pričelo na forumu katerega obožujem .Tudi anagram so mi našli….”rasa”. Kaj naj potemtakem še sprašujem, vedno se najde nekdo, ki te zafrkne.Ne, spreminjala ga pa v resnici nebom.
Vsa sem še omotična od “kidanja” snega.(okoli hiše,pločnik..)jutri bo sledil muskelfibr.Prav nič nisem vesela te snežne brozge,ja, ko bi bil pršič.. tole pa ni ne tič ,ne miš.
No ja prispeli smo zopet proti koncu tedna nekateri veseli,drugi žalostni,tretji jezni… in svet se vrti dalje kakršnikoli pač smo.
Imej se lepo in rada malo pokramljam s teboj.
Oprosti Sara, jaz to nisem pocel namerno, meni se je to zdelo zabavno, samo tako, malo za popestritev… Torej, jaz ti svetega pisma ne bom vec omenjal, obljubljam! Glede tvojega imena ne morem spremeniti ze napisanega stalisca..Glede izpeljank, anagramov, preimenovanj pa od pubertete dalje vec ne trznem na prav nicesar. En crn prijatelj me klical Hose, pa se mi je krasno zdelo… Kar se tice kramljanja, je zadovoljstvo obojestransko.. Mislim, pa da si mi dolzna se kaksnen konkretnejsi odgovor iz najinih debat. No, moj princip je, clovek odgovori, kaj zeli.., zato vzami to, le kot opazko, ne pa kaksno obvezo… Sneg jaz kidam samo pred garazo, drugje pa naj ga tisti, ki ga je poslal.. Psa imas, o tem mislim, da forum se nic ne ve, hehehe..
Rad bi odgovoril angelu, na post, ki ga je naslovil na naju, pa sem v cajt-notu. BNo upam, da bom jutri uspel..Ce prides se kaj cez vikend, se bereva, drugace uzivaj s polnimi pljuci…
Lupcka, na od kidanja snega segreta rdeca licka,
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.