potreba po spanju
Sara, a to to res zanima?
Spim priblizno tolko kot Jani, kolk so pa spal geniji je bil pa njihov problem…Ja, mamba, je pa se kljub zastrusojocem imenu pokazala kot ena fejst pozitivna kacica, nic ne pika, malo je zaspanana, pa sanja…. Njenega strupa se nisem nikjer zasledil, sploh si ne morem predstavljati zakaj si je izbrala taksen nick. Mislim, da je prisla med nas Tjavendanovce z eno provokacijo, ko je podvomila v obstoj letecih nebeskih bitij… In se je zgodilo, kar se je moralo zgoditi! Nocoj jo je obiskal nadangel Mihael, jo lepo pozdravil, pohvalil nick, inteligenco, ter jo povabil v visine, da skupja pojeta angelske glorije in nastavljata zanke… Na koncu je Mihael oznanil in mambo poducil:”Mi pa ni všeč tvoj…v tri pi…*** Napiš do konca @!#$ @!#$ @!#$ @!#$ @!#$! Tako se to dela!”
Sara, zdaj pa rabim tvojo pomoc. Pisava je vec kot vsota znamenj, znamenja poznam, ne znam pa prebrati angelskega besedila…Znas ti?
Pepi
‘Bro jutro! Mici, to so naredili pr’ meni… Ista pesem… Ko sem se pozanimal pri kolegu je rekel, da bi moral sistemc odpreti “port” (a je 6699 na klepetavcu), potem bi pa šlo. Odkar so namestili Windows2000 server, ne delajo klepetalnice, ne programi za download (vse kar se dela z Javo)… torej ti ostane MSN, skozi katerega se pa da prti do osebe na drugem računalniku in klepetati z njo!
Lep dan in velilk lepega, tebi in vsem ki kapljate na ta forum!
Jani
Jutro, Jani, jutro!
Hja, veš, jaz sem, torej jaz sem tudi po horoskopu ene bolj trmaste sorte in se ne dam tako hitro. Se sicer ne spoznam kaj precej dobro na te serverje, pa čire čare, ampak težiti znam pa kar precej dobro. In naš revček, sistemc, kot mu pravite vi, me ima po moje že “poln kufer”. No, ja, saj se mu odkupim s kakšno čokoladko ali kavo, bomo videli, kaj bo naredil.
Neki požarni zid smo porušili že včeraj (streslo se je pol SLovenije, ha), danes išče neke nove rešitve. Bomo videli.
Daj mi povej, kaj je pa to MSN, da ne grem še tega spraševat, pa se blamirat? A je to Moj Sistem Neradi?
En prav prijeten dan ti želim,
M.
Ojla, Mici! Jutro! MSN nije Moj sistem ne radi :))) ampak Microsoftov Messenger Service… s katerim se da prov luštn klepetat… tega jaz uporabljam in je čist OK… Kot sem že napisu, ta sistem dela, ker je Microsoftov in ni vezan na proxy ampak na Windows server… Ma kaj sem zakompliciral… Pojdi na MSN.com, preberi in boš videla…
Pa velik uspeha na MSN al’ pa pri sistemcu :)))
Jani
Ja, sem mislila, da si bil že tako priden, da si prebral Novaka, ups, pardon, danes ni Novaka, je samo perutnina.
Aha, sem se že spomnila – ker ni Kylie, potem ni zanimivo branje, ali kaj?
Pr nas ni več kaj gasit, smo že včeri pogasil po požarnem zidu, tako, da se zaenkrat najgloblje zahvaljujemo za vašo globoko pripravljenost.
Globoko hvaležna
M.
Forum je zaprt za komentiranje.