Potreba po potomstvu?
Taka debata je eden klasičnih vzrokov, zakaj bab ne maram. Nabrisano babše se tukaj pride pritoževat, zakaj njeni tipi kondomov ne uporabljajo in se znaša nad marihuanco ter ostalimi, ki nič pri tem nimamo. Kaj tukaj gobec otresaš? Gobezdala bi v svoji spalnici njim, ki so te golokurčni komandirali. Zakaj takrat nisi bila tako zgrožena in odrezava? In potem še opazka, kakšni moški se zbiramo na tem forumu? Vprašaj se raje, kakšni moški se zbirajo v tvoji postelji? Tam rešuj probleme! Na licu mesta! Ne tukaj, kjer ti nihče ni nič dolžan! Danes so me pa res razpizdile, trape zahojene!
Res je tako preprosto, ampak še vedno ne dovolj za žensko logiko.[/quote]
Ni tako preprosto. Ko je človek zaljubljen, pač ni zmožen trezno razmišljati. Takrat verjame, da bo trajalo večno in marsikateri, marsikatera podleže želji po otroku. Ne le ženska, tudi tipi verjamejo, da bodo zmogli. Ko pa le ta mine, pa spoznajo, da ni vse tako, kot je zgledalo na začetku. Zaljubljenost je največja droga sodobne družbe. To je tako, kot da bi se šel zadet poročit, naslednji dan, ko pa bi bil trezen, pa seveda popravljat posledice. Pri otroku je pa to malo težje, a ne.
In zakaj so tebe razpizdile, če nimaš nič pri tem zraven? Se čutiš odgovornega komentirati za tiste, obtožene? Saj nisi bil zraven in ne veš, kak dogovor so imeli med seboj. Malo nepošteno je zagovarjati tako od oka nekoga.
Ni res. “Kriva” sta vedno oba.
Samo eden ostane in skrbi za otroka, drugi pa ne. In to je tisto, kar obsojam. Da sklizneš in
te ne briga….[/quote]Pa saj bi ostal pa je it napisala, da zaradi otroka ni vredno ostat skupaj…..[/quote]
Mislila sem, da ostane ZA OTROKA. Da se z njim ukvarja, da mu je oče.
To se namreč da, tudi če starša ne živita skupaj.
Po skelinem pisanju se mi je zdelo, da je kriv samo on, no? Sicer pa so v letu 2014 tudi splavi dovoljeni. Vsaj pri nas.[/quote]
Ni res. “Kriva” sta vedno oba.
Samo eden ostane in skrbi za otroka, drugi pa ne. In to je tisto, kar obsojam. Da sklizneš in
te ne briga….[/quote]
Še enkrat in bolj počasi: napisala si, da ji je naredil otroka PROTI NJENI VOLJI.
In zakaj so tebe razpizdile, če nimaš nič pri tem zraven? Se čutiš odgovornega komentirati za tiste, obtožene? Saj nisi bil zraven in ne veš, kak dogovor so imeli med seboj. Malo nepošteno je zagovarjati tako od oka nekoga.[/quote]
Kaj klobasaš ti? Kaj imaš ti komentirat moje izbruhe, če nimaš nič pri tem zraven? Zakaj se ti čutiš odgovornega meni pridigat? In zakaj babam ne pridigaš, ki so mene nekaj napadale, čeprav nič z mano nikoli niso imele? Kaj imajo one za omenjat in komentirat mojo mamo in moje družinske razmere? So bile kdaj zraven in kaj vedo o tem, kakšne dogovore imamo mi med sabo? Pejt zdej še Goldfishevi in ostalim srat, kar si meni naplozal. Zakaj pa njim ne? Zakaj si babam nikdar ne drzneš srat na isti način kot nam? Imaš kakšen kompleks pred njimi?
Boom, torej ti opravičuješ dejstvo, da tip naredi otroka in sklizne. Ženska pa naj ima otroka ali pa naj naredi splav, a ne? Torej gospod ni nič kriv po tvoje, njemu je fajn. Ženska pa kakor hoče naj naredi splav in potem posluša gnusne obtožbe monovcev, da je morilka ali pa naj skrbi za otroka. Gospod oče pa bo šel na lepše, njemu je vseeno.
Seveda je več pritoževanja žensk kot moških. Logično. Moški ne nosijo posledic, odpeketajo.
Daj Boom, bodi malce bolj razumen kot sta omejenca marihuanca in bogec. Pri njima je jasno, da sta bolana, da ne moretea trezno razmišljati. Ti bi pa lahko malce bolj zrelo razmišljal. Vsak odrasel in zrel moški, bi moral vedeti, da je spočetje stvar obeh in prav je tudi, da poseldice nosita oba. In pa ne boš verjel: tudi kontracepcija je stvar obeh. Ne le enega.
In zakaj so tebe razpizdile, če nimaš nič pri tem zraven? Se čutiš odgovornega komentirati za tiste, obtožene? Saj nisi bil zraven in ne veš, kak dogovor so imeli med seboj. Malo nepošteno je zagovarjati tako od oka nekoga.[/quote]
Kaj klobasaš ti? Kaj imaš ti komentirat moje izbruhe, če nimaš nič pri tem zraven? Zakaj se ti čutiš odgovornega meni pridigat? In zakaj babam ne pridigaš, ki so mene nekaj napadale, čeprav nič z mano nikoli niso imele? Kaj imajo one za omenjat in komentirat mojo mamo in moje družinske razmere? So bile kdaj zraven in kaj vedo o tem, kakšne dogovore imamo mi med sabo? Pejt zdej še Goldfishevi in ostalim srat, kar si meni naplozal. Zakaj pa njim ne? Zakaj si babam nikdar ne drzneš srat na isti način kot nam? Imaš kakšen kompleks pred njimi?[/quote]
Saj sem samo lepo vprašal?
Če pa me vedno prehitiš. Potem pa moram malo mirit situacijo. 😉
Če bi človek bral samo ta forum, skoraj ne bi verjel, da obstajajo tud normalni moški, ki
jim nebogljeno bitje , ki ga je sam spočel, nekaj pomeni.
Ne le “napaka” od katere je treba zbežati (in še okriviti žensko za nameček)
Videla sem moške, ki so se leta zdravili za neplodnost in šli čez veliko zelo neprijetnih procedur
Videla sem moške, ki so jokali kot majhni otroci, ko so držali novorojenčka…
Videla sem moške, ki so brez težav prevzeli vlogo obeh staršev in sami spravili otroke gor…
Kok smešno, a ne fantje? Česar ne razumeš, je treba hitro spljuvat….kar navalite…
Kaj klobasaš ti? Kaj imaš ti komentirat moje izbruhe, če nimaš nič pri tem zraven? Zakaj se ti čutiš odgovornega meni pridigat? In zakaj babam ne pridigaš, ki so mene nekaj napadale, čeprav nič z mano nikoli niso imele? Kaj imajo one za omenjat in komentirat mojo mamo in moje družinske razmere? So bile kdaj zraven in kaj vedo o tem, kakšne dogovore imamo mi med sabo? Pejt zdej še Goldfishevi in ostalim srat, kar si meni naplozal. Zakaj pa njim ne? Zakaj si babam nikdar ne drzneš srat na isti način kot nam? Imaš kakšen kompleks pred njimi?[/quote]
Feminističen papak bo vedno sral samo po moških 🙂
Saj nisem po nobenem sral. Samo vprašal sem ga, zakaj čuti odgovornost. In mi je “lepo” odgovoril. Rešeno. Serješ ti.
Saj nisem po nobenem sral. Samo vprašal sem ga, zakaj čuti odgovornost. In mi je “lepo” odgovoril. Rešeno. Serješ ti.[/quote]
Zdaj pa še fiško enako vprašat. Si ne drzneš?[/quote]
Nje se pa bojim, ko hudič križa. Daj ti, ti nimaš kaj izgubit. Jaz pa te bom podprl, če boš v težavah. :))
Forum je zaprt za komentiranje.