Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Potreba po potomstvu?

Potreba po potomstvu?

Ej, človek, kje zagovarjam nezaščitene spolne odnose?
Se ti zdi, če napišem, da sta oba KRIVA, da je zagovarjanje? Se ti ne zdi, če napišeš, da je nekdo kriv, da ga v bistvu nečesa obtožiš in ne, da ga zagovarjaš?
To, da tako naprej mečeš splav, jaz razumem tako, da zagovarjaš nezaščiten seks moškega. Ženska pa po tvoje, če je je tako neumna, da seksa nezaščitena pa naj naredi splav ali pa rodi otroka.
Dopovej si, da je to stvar obeh. Ne samo ženske. Tako spočetje kot kontracepcija.
In nikakor splav ni oblika kontracepcije. Nikakor ne nasprotujem splavu, ampak vem pa, da stvar ni tako enostavno kot jo vidiš ti. Ženske zelo trpijo – psihično.

Ej, človek, kje zagovarjam nezaščitene spolne odnose?
Se ti zdi, če napišem, da sta oba KRIVA, da je zagovarjanje? Se ti ne zdi, če napišeš, da je nekdo kriv, da ga v bistvu nečesa obtožiš in ne, da ga zagovarjaš?
To, da tako naprej mečeš splav, jaz razumem tako, da zagovarjaš nezaščiten seks moškega. Ženska pa po tvoje, če je je tako neumna, da seksa nezaščitena pa naj naredi splav ali pa rodi otroka.
Dopovej si, da je to stvar obeh. Ne samo ženske. Tako spočetje kot kontracepcija.
In nikakor splav ni oblika kontracepcije. Nikakor ne nasprotujem splavu, ampak vem pa, da stvar ni tako enostavno kot jo vidiš ti. Ženske zelo trpijo – psihično.[/quote]

Splav sem začel omenjati iz enega samega vzroka, ki je bil v “naredil ji je otroka”, kar se lahko razume tudi kot da ona ni pri tem imela nič in je morda bilo celo proti njeni volji. Je bolj jasno zdaj?

Moški lahko naredi ženski otroka proti njeni volji. Ženska tega ne more narediti moškemu proti njegovi volji.

Moški lahko naredi ženski otroka proti njeni volji. Ženska tega ne more narediti moškemu proti njegovi volji.[/quote]
Kaj ne more? A si ti v posobna sola hodilo?

Zenska lahko namenoma ali pomotoma pozabi vzet kaksno tabletko, ce je sicer (kao) na taksni kontracepciji, in opsasa veselja.

Doh…

Zato se pa ne seksa brez kondoma…

Odgovorna je ženska, če je bilo prostovoljno. Kdo je pa odgovoren, da je noter spustil brez zaščite? Ker, pogovarjamo se namreč o tem, kdo je odgovoren za otroka, kot rezulat tega “postopka”.[/quote]

Predvsem je baba odgovorna. Zaradi tega pa mora vztrajati na zaščiti, da se ji “postopek” ne zgodi v celoti. Če neodgovorne desce spušča med svoje mednožje, potem je njena krivda. Jaz, ko sem še kaj z babami imel, sem si raje sam gor nataknil. Za vsak slučaj, če punca ni imela druge kontracepcije. Nisem si želel zapletov, da do česa pride. Kar se tega tiče, sem bil odgovoren, čeprav me imajo vsi za nekega glupega pijančka. Samo v takih zadevah si nisem privoščil gluposti. So si jo pa razni pametnjakoviči. Potem so imeli pa ta brihtne probleme. Jaz jih nisem imel.[/quote]
Zdaj te pa ne razumem. Zakaj si ga potem sam gor nataknil, če pa je za to itak odgovorna baba, po tvoje? Malo si kontradiktoren. Še vedno pa mi manjka razlaga, zakaj je ženska odgovorna (kriva), da je tipu prišlo v njo. Ker je nespospoben in se ne zaveda posledic? O kolk starih pa je tu sploh govora, 8, 9 let?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ti ne razumeš. Tudi če kondom poči, je za otroka odgovoren Durex. Nikoli moški.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Moški lahko naredi ženski otroka proti njeni volji. Ženska tega ne more narediti moškemu proti njegovi volji.[/quote]

Namenoma se da oploditi, ker misli, da bo s tem obdržala moškega. Potem si lahko le mislimo, kakšna mati bo takšna ženska, manipulantka, ki uporabi otroka kot sredstvo za dosego zunanjih ciljev, čeprav je otrok neželjen.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Želim si, da bi se alfa samec Dater in alfa samica Skela končno našla. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne morem vse. Sploh pa, alfa samice so idealne zate. Se ti ne zdi? To, ko se enkrat ozemlji od pricakovanj, da je le huda gospoda dovolj dobra zanjo.

Predvsem je baba odgovorna. Zaradi tega pa mora vztrajati na zaščiti, da se ji “postopek” ne zgodi v celoti. Če neodgovorne desce spušča med svoje mednožje, potem je njena krivda. Jaz, ko sem še kaj z babami imel, sem si raje sam gor nataknil. Za vsak slučaj, če punca ni imela druge kontracepcije. Nisem si želel zapletov, da do česa pride. Kar se tega tiče, sem bil odgovoren, čeprav me imajo vsi za nekega glupega pijančka. Samo v takih zadevah si nisem privoščil gluposti. So si jo pa razni pametnjakoviči. Potem so imeli pa ta brihtne probleme. Jaz jih nisem imel.[/quote]
Zdaj te pa ne razumem. Zakaj si ga potem sam gor nataknil, če pa je za to itak odgovorna baba, po tvoje? Malo si kontradiktoren. Še vedno pa mi manjka razlaga, zakaj je ženska odgovorna (kriva), da je tipu prišlo v njo. Ker je nespospoben in se ne zaveda posledic? O kolk starih pa je tu sploh govora, 8, 9 let?[/quote]

Natikal sem gor, ker neodgovornim babam nisem zaupal, da so same na kakšen način zaščitene. Zato. Da ne bi potem recimo noseče tebe na forumu napadale, kakšen prasec moški si, ker one kavsajo s tipi brez kondomov, tako kot razne ovce blesave tukaj.

Zdaj te pa ne razumem. Zakaj si ga potem sam gor nataknil, če pa je za to itak odgovorna baba, po tvoje? Malo si kontradiktoren. Še vedno pa mi manjka razlaga, zakaj je ženska odgovorna (kriva), da je tipu prišlo v njo. Ker je nespospoben in se ne zaveda posledic? O kolk starih pa je tu sploh govora, 8, 9 let?[/quote]

Natikal sem gor, ker neodgovornim babam nisem zaupal, da so same na kakšen način zaščitene. Zato. Da ne bi potem recimo noseče tebe na forumu napadale, kakšen prasec moški si, ker one kavsajo s tipi brez kondomov, tako kot razne ovce blesave tukaj.[/quote]
Torej, te je skrbelo le to, da ne bodo jokale?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, temveč ni hotel narediti otroka in plačevati preživnine .

Hahahaha, točno to.

Zdaj res tako izpade kot da bi ženske zavestno želele otroka od buhtelja. In kdor misli, da je kondom zanesljiva zaščita, je še večji buhtelj. Tnx za kontracepcijske tabletke. Čakati na razsvetljenje pri moških je enako kot nič narediti.

Vedno isto. Pljuvanje po forumaših in zmerjanje z buhtlji. Bahanje, kako imajo one opravka samo s kvalitetneži. V naslednjem stavku jadikovanje, da je čakanje na razsvetljenje teh njihovih kvalitetnežev isto, kot nič narediti.

Potem pa spet forumaši kasiramo ves gnev, ker se jim s kvalitetneži ni izšlo po načrtu, čeprav je kakšen otrok nastal vmes.

Sploh nisem imela nikogar konkretno v mislih. Spider, kdo si ti? Kdo je marihuanca? Kdo je frutolino? Zame ste vsi domišlijski liki, nastopači na tem forumu. Če si spet sebe prepoznal v ogledalo…kaj bi se ti morala opravičiti?:))) Ne ga srat.

V svojem lajfu gledam, koga spustim blizu. A tebi je pa vseeno? Želiš pokasirati ves drek? Nisi zahteven? Potem pa spremeni kaj, da ne boš večno ljubosumen na druge virtualce.

Evo, zdaj pa o ljubosumju, ko je spet zabluzila.

Ma brezvezna si. teži raje tipom, ki so se prisiljeni ukvarjat s tabo, če takšni obstajajo.

Umir se, ker ti seka napadalnost. Pisala bom po svojih željah in vzgibih.

Razumem, itak smo mi edini moški, ki smo ti pripravljeni “prisluhniti”. Daj bolečino iz sebe.

Naj uganem… Tako kot enTip, tudi ti ne poznaš niti ene gejevske družine, a ne?[/quote]
Čemu je namenjeno to vprašanje?
A moj odgovor v čem spremeni dejstvo da hs par ne more spočet otroka? Ali pa tega, da otrok za svoj normalen razvoj rabi tako lik mame kot lik očeta, kar mu hs ne moreta nudit?[/quote]

On_, saj nihče ne trdi, da človeka istega spola lahko spočneta otroka. Glede možnosti za normalen razvoj, ki ga po tvoje lahko ponudi le kombinacija očeta in mame, me zanima samo še to, kako potem gledaš na enostarševske družine. Še malo prakse s strani Vesne Vuk Godina, ne samo teorije… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

pridni.
lepomi polnite temo medtem, ko se morčkam

Domišljijski liki, hahahaha, fiška je danes nekaj kadila …. Domišljijski liki ….

pri GF komot .. ona pozna samo domišljijo … tudi v seksu

Frocev si bolj želijo babe, od nekdaj. Stvar je pa enostavno v tem, da včasih ni bilo ločitev,ker so babe bile ekonomsko odvisne od dedca. Moški se z otroki ni pretirano ukvarjal. Če mulcu kaj ni bilo jasno, je dobil okoli kepe. To je bila nekoč vzgoja. Babe so preko feminističnih gibanj dosegle, da je taka vzgoja danes nedovoljena, zato so moški prostovoljno odstopili od še najmanjih poskusov sodelovanja. Kolikokrat sem bil priča, da je dec hotel umiriti mulca z malo bolj trdim prijemom, baba pa takoj mulcu v bran: kaj si tak do njega?…Te brezjajčnike, nad katerimi se pritožujejo, babe kr same ustvarjajo iz svojih sinov, vsevedne, kot so. Sej same tiščijo svoje partenrje od sodelovanja pri vzgoji in gospodinjskih opravilih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close