Najdi forum

potovanje

Verjamem, da bo marsikomu smešno, komu pa tudi ne, ampak bom kar ustrelila.Ponavadi na dopust, kamorkoli že grem, s sabo vzamem grelnik vode, ker si kavo sama skuham.No, jutri grem na avion, pa me zanima, a lahko za prvo silo pol litra mleka v tetra nesem s sabo ali znajo bit kakšni problemi zaradi tega?
Hvala vam.

V ročni prtljagi ne, v kovčku pa ga komot imaš.

Hej, tudi jaz ne grem nikamor brez džezvice in kuhalnika pa svoje priljubljene vrste kave.

Ja me prav firbec matra, kam greš, da nimajo mleka :):):)

Jaz pa na potovanjih zmeraj pijem ali črni ali zeleni čaj z mlekom. Doma pa nujno jutranjo kavo, drugače ne funkcioniram.

Hvala, ga bom en deci kar s sabo vzela za prvo silo, drugi dan pa že najdem trgovino, samo da se okrepčam takoj, ko pridem v Hammamet, tja namreč grem in verjamem , da mleko imajo, ampak najbrž mi bo zelooooo zapasala kavica kuj, ko stopim v sobico.
Hvala, jutri pa juhuhu!
Če gre tja še kdo izmed vas, se pa itak tam spoznamo.

Joj kake scrtanke ste.

V Tuniziji se vendar pije metin čaj.

Bolj ko greš v notranjost, boljši je. V najbolj zakotnih čajnicah dobiš najboljši metin čaj – z metinim šopkom v kozarcu, ker južno od Paga se pije čaj v kozarcih.

Ja, saj imam rada metin čaj in tud pila ga bom, ampak a pol kave sploh ne smem?!Imam rada in kavo in čaj.In pila bom oboje, nepreklicno.
Čau, grem pakirat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close