potovanje z avtodomom
Sedanji naslov je http://caravaning.si
dejan1, bi lahko prosim tvoj podroben opis poti poslal na klemen.mihelcic@hotmail.com?
Najlepša hvala!
Lp
zdravo dejan1 a bi lahko se meni poslal opis poti_ mladen.kusic@hotmail.com
lp hvala
Če otroci do sedaj niso bili vajeni kakšnih potovanj, je po moje najbolje jih peljat v kak Gardaland, aquapark in podobne zadeve. Oziroma nekaj tega vsaj vključiti vmes. Ker večina najstnikov ni navdušena nad ogledovanjem naravnih lepot in raznih znamenitosti, ki jih najdeš v BiH in ČG. Moje so bolj impresionirala velika mesta, npr. Dunaj, Pariz, London… seveda ne letanje po muzejih ampak prilagojeno njihovi starosti. Pa seveda morje in čimvečja plaža in celodnevno letanje po kampu in plaži 🙂
Sicer pa samo ti poznaš svoje otroke in veš, kaj bi jih utegnilo zanimat.
Dejan1,
tudi mi se odpravljamo z avtodomom do Barcelone, zato bi prosil za tvoj opis poti. Prosim pošlji ga na
gregor.spam@gmail.com
Pozdravljen Dejan1,
ker se poleti odpravljamo z AD proti Barceloni, me zanima, če imaš kak nasvet glede PZAja ali kampa v okolici BCN (predvsem glede varnosti). Zanima me tudi ali so kakšni dobri PZAji ob morju (od francoske azurne proti BCN). Če ti ni težko, te prosim še opis poti: foksand@gmail.com
Hvala.
Me zelo zanima, lp. korasa.rado@gmail.com
Ne vem, Italijo smo prekrižarili po dolgem in počez, od Dolomitov do Kalabrije, Sicilije, Sardinije…, po moje bi vse skupaj naneslo par mesecev, večinoma s šotorom in po kampih, zmeraj in povsod smo se počutili varne kot doma. Res ne vem, kakšne nevarnosti si predstavljate doživet v Italiji, da si ne upate it sami?
Če je kamper vaš, imate že določene izkušnje.
Če ga rentate potem pa za vikend do Verone.
Vsekakor si omislite kampe, zaradi varnosti bo bolje.
Ceneje bo, če greste z avtom in v kampu najamete kontejner-bungalov z opremljeno kuhinjo.
Bus je od kampa brezplačen do postaje metroja, nato pa vsak po svojih ciljih.
SREČNO vožnjo!
Forum je zaprt za komentiranje.