Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potovanje v Tunizijo z otroki

Potovanje v Tunizijo z otroki

Pozdravljeni.

Letos planiram dopust v Tuniziji preko agencije s svojo hčerko (13 let) in nečakinjo (11 let). Drugih odraslih ne bo.
Skrbi pa me, kako bo na meji, glede na to, da se nobena od deklic ne piše enako kot jaz? Na TA mislijo da ne bo težav, zagotovila pa ne dajo. Klicala sem že na MNZ, pa tudi nimajo teh podatkov. Kontaktirala sem že tudi Tunizijsko veleposlaništvo na Dunaju, pa se ne oglašajo na telefon, na mail pa ne odgovarjajo.
Ima mogoče kdo tu kakršnokoli iinformacijo v zvezi s tem, oz. izkušnje os letos ali lani?

Hvala in lp.

A tri babe bi same odšle med Arabce??? Iščete morda težave?

Mene bi kaj drugega tam skrbelo kot pa težave s priimki.

Sem hotela isto pripomnit.

Fotokopijo rojstnega lista od hčerke sabo pa dovoljenje staršev od nečakinje v angleščini mej s sabo. Več kot to pa težko narediš, lahko da boste šle brez problema skoz, lahko pa vam kaj težijo. V tem primeru naj bo mama od nečakinje dosegljiva tudi na telefonu, če bi slučajno kaj preverjali.

Smo družina z različnimi priimki.
Veliko sem sama z otroki potovala po Turčiji, Tuniziji, Egiptu – pa nikjer nisem imela težav. Pravzaprav do danes ko to berem sploh nisem pomislila nanje.

Glede nečakinje bi bilo pa res pametno imeti kakšno pisno dovoljenje staršev.

Drugo pa mene absolutno ne bi skrbelo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close