Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice potovanje po grčiji

potovanje po grčiji

zanima me, če je kdo že bil z intelekto v grčiji in to na potovanju klasična grčija in meteora? midva bi potem podaljšala dopust za 1 teden v hotelu santa marina na lefkasu

Bila v Santa Marini in hotel priporočam. Kar se pa tiče klasične Grčije, pa sem govorila v hotelu s starejšim parom, ki je bil in bila sta zelo navdušena…

V drugi polovici meseca marca 09 grem za 14 dni v Indijo, najprej v Mumbai, potem naprej ??? Ali mi lahko nekdo pove kako je z snemalno opremo na letalih ? Ali je kamero varno puščati v prostoru za prtljago ali jo je bolje imeti pri sebi? Kakšna je varnost v samem mestu in drugje po državi.
Bojan

kej pa je zdaj administrstor??!!???

Bojan, Bojan, nkkar sam ne potuj po svet, se bo slabo končal – prtljago pa ne vzem s sabo, ni dobr! Pa v Indijo sam, kva bo pa mama rekla ? Ha, hahaha, saj se razumemo !

Enim je fajn ko še lahko pišete na forum:)) Edera briše samo meni:)

MESECA JULIJA GREM Z LADJO NA OTOK KRF V GRČIJO,PA ME ZANIMA ČE IMA KDO IZKUŠNJE Z LADJO????

MESECA JULIJA GREM Z LADJO NA OTOK KRF V GRČIJO,PA ME ZANIMA ČE IMA KDO IZKUŠNJE Z LADJO????

Zakaj pa Aleš in Eva vpijeta na nas ?? Smo kaj posebej grdega naredili ?

NE,NE.NE VPIJEMA NA VAS

Samo zanima me

Imam izkušnje. Kaj želiš vedeti?

Spanje? Smo imeli kabino ker smo bili z malimi otroci. Pa prtljago smo imeli spravljeno v sobi ko smo raziskovali ladjo.

Če pa greš varianto palubnega potnika moraš imet spalko, ki jo postaviš na kakšen placek. Išči da ni zraven diskoteke, restavracije ali WC-ja.

a tako.greva varianto palubni potnik, vzela pa sva tudi te letalske sedeže, za katere nevem kje se nahajajo.? a je na ladji res tako drago? v katerem hotelu pa ste bili?

če greste s trajektom vam ZELOOOO priporočam kabino!!! Razen če ste zelo prilagodljivi in vam je vseeno ali boste sploh kaj spali ali ne. Letalski sedeži so kr-neki!!! Tam si…eden zraven drugega….na pol sediš, …eni smrčijo, drugi prdijo,eni kašljajo,… različen folk….ojejjjj-to ni zame. Ko smo se peljali iz Krete na Santorini nismo imeli kabine, letalski sedeži pa so bili kar prosti-nobeden ni vprašal če smo kaj zanje plačali. Tam sem bil cca. pol ure in potem dobesedno zbežal. Raje slabo spim, kot dobro sedim (stisnjen z drugim folkom). V tem prostoru tudi ni niti malo miru, eni še klepetajo.
Če si pravočasno NA PALUBI dobiš dober prostor za spalko je sigurno boljše-kar je pa zelo težko (razen če nisi v sezoni).
Predlagam kabino. Odložiš prtljago, pohajkuješ po ladji (brez skrbi, da ti kdo kaj ukrade), ko ti je vsega dovolj, pa greš v kabino , pod “svoj” tuš, v “svoj” WC…. Drugače pa so notranje kabine grozljivo utesnjene in s pogradi. Ne priporočam jih ljudem s klavstrofobijo!!!
Drugače pa je kabina ZAKON! Uživajte.

Pred par leti smo bli na krfu na maturantskem izletu-šli smo z ladjo in bili seveda palubni potniki, noben si ni vzel kabine-ko smo se peljali na krf je blo super-vsi razpoloženi,naspani, žurka je bla prava 🙂 spali valda nič, potem smo prišli po dnevu in pol vožnje na krf, kjer smo imeli dva dni dež, potem pa smo se že vračali nazaj-7 dnevno potovanje. nazaj je bila prava muka, komaj smo čakali da pridemo domov, pot se je zelo vlekla ker smo bli vsi utrujeni in ¨prepiti¨:-) 🙂 tako da smo nazaj kar prespali večino.spali pa kar v spalnih vrečah, kjer je bilo kaj prostora. kar se pa tiče krfa mi ni ostal v posebnem spominu-nič kaj posebnega razen tiste ene plaže pa kanal zaljubljencev-to pa je skoraj vse kar maš na krfu videt 😀 v hotelu je bila ženska na recepciji ful osorna in neprijazna, pa tudi nasploh grki niso bili prijazni. ne vem mogoče smo mi glih tak naleteli 🙂
Tako da na ladjo več nikoli tak daleč, pa na Krf tudi ne 🙂

Hvala za odgovore. Če pa še ima kdo kakšne izkušnje, z ladjo in Krfom, pa naj kar napiše. Vse prav pride…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close