potovanje po grčiji
če greste s trajektom vam ZELOOOO priporočam kabino!!! Razen če ste zelo prilagodljivi in vam je vseeno ali boste sploh kaj spali ali ne. Letalski sedeži so kr-neki!!! Tam si…eden zraven drugega….na pol sediš, …eni smrčijo, drugi prdijo,eni kašljajo,… različen folk….ojejjjj-to ni zame. Ko smo se peljali iz Krete na Santorini nismo imeli kabine, letalski sedeži pa so bili kar prosti-nobeden ni vprašal če smo kaj zanje plačali. Tam sem bil cca. pol ure in potem dobesedno zbežal. Raje slabo spim, kot dobro sedim (stisnjen z drugim folkom). V tem prostoru tudi ni niti malo miru, eni še klepetajo.
Če si pravočasno NA PALUBI dobiš dober prostor za spalko je sigurno boljše-kar je pa zelo težko (razen če nisi v sezoni).
Predlagam kabino. Odložiš prtljago, pohajkuješ po ladji (brez skrbi, da ti kdo kaj ukrade), ko ti je vsega dovolj, pa greš v kabino , pod “svoj” tuš, v “svoj” WC…. Drugače pa so notranje kabine grozljivo utesnjene in s pogradi. Ne priporočam jih ljudem s klavstrofobijo!!!
Drugače pa je kabina ZAKON! Uživajte.
Pred par leti smo bli na krfu na maturantskem izletu-šli smo z ladjo in bili seveda palubni potniki, noben si ni vzel kabine-ko smo se peljali na krf je blo super-vsi razpoloženi,naspani, žurka je bla prava 🙂 spali valda nič, potem smo prišli po dnevu in pol vožnje na krf, kjer smo imeli dva dni dež, potem pa smo se že vračali nazaj-7 dnevno potovanje. nazaj je bila prava muka, komaj smo čakali da pridemo domov, pot se je zelo vlekla ker smo bli vsi utrujeni in ¨prepiti¨:-) 🙂 tako da smo nazaj kar prespali večino.spali pa kar v spalnih vrečah, kjer je bilo kaj prostora. kar se pa tiče krfa mi ni ostal v posebnem spominu-nič kaj posebnega razen tiste ene plaže pa kanal zaljubljencev-to pa je skoraj vse kar maš na krfu videt 😀 v hotelu je bila ženska na recepciji ful osorna in neprijazna, pa tudi nasploh grki niso bili prijazni. ne vem mogoče smo mi glih tak naleteli 🙂
Tako da na ladjo več nikoli tak daleč, pa na Krf tudi ne 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.