Potovanje marc 2005
Drgu leto marca bi se odpravil na 3-4 tedensko potovanje nekam,pa nimam ideja kam.
Čas imam nekje med 15.3-15.4 2005.
Vsa stvar naj bi stala okrok 200.000 sit z letalom in denarjem za tam.
Pridruzil bi se tudi kakemu posamezniku/ci,ki išče sopotnika.
Zdaj pa predloge čimprej na plan,da začnem planirat potovanje.
gaj
Glede na moje izkušnje bi ti zneslo it na Kubo, dobiš letalsko za 100.000 če se potrudiš pri iskanju, za tam imaš pa potem dovolj za en mesec potovanja. Je pa sigurno še veliko opcij, npr. Tajska? Indonezija ? Al pa mogoče Mehika, samo je tam verjetno malo dražje, ne vem še nisem bila. Mal napiši še kaj te zanima, al pa kaj te ne, pa bo lažje svetovat…lp
Na strani http://www.sta-lj.com dobis se cenejse karte za let v Caracas( okoli 110.000)
Ne vem če je potovanje sam v južno ameriko priporočljivo…… Celotno potovanje s potapljanjem za 26 dni je pred letom in pol bilo v Egiptu cca. 200.000,00 vide4la sva pa celoten Egipt. Nama s fantom je bilo zlo všeč….. Ker karta je cca. 70.000,00 iz MB al še celo manj….notranja potovanja pa so tud zlo poceni.
Al pa Vietnam je tudi zelooooo zanimiv. Cen pa žal ne vem.
Torej Potovanja kot so Kuba, Dominikanska republika in podobno so precej draga postala, predvsem letalske karte, bile so okoli 100.000 SIT in so se dvignile skoraj na 200.000 SIT, tako, da ti priporočam kaj drugega kot Srednjo in J Ameriko, sicer pa, če se najde za tam kaj bolj poceni…se priporačam, ker se tudi jaz odpravljam marca na dopust.
lp Maja
To enostavno ni res. Karte seveda lahko dobiš dosti ceneje če si fleksibilen s časom. Internet ponuja marsikaj…
Kuba se dobi že za 45.000 sit in gor (cena videna januarja). Zdaj malo dražje.
Dominikanska R. se dobinpr danes videl na SLM Ltu za 180 evrov iz MUC. Pred dnevi je bila za 26.000 sit (107 e)Fiksni datumi, letališča v Nemčiji.
Prav tako ne drži da lahko samo sanjaš s 200.000sit na Kubi za 3-4 tedne. Jaz sem porabil v 3 tednih potovanja po celi Kubi 140000 sit. Kolega pa še manj okrog 110 000 sit. Pa sma si privoščla kar sma si hotla. Pač low budget in dosti cenkanja
Forum je zaprt za komentiranje.