Potovanje jan feb 2018 za max 15 dni
Se vidi, da nimata nekih izkušenj s potovanji.
Namreč vsi, ki potujemo naokoli v lastni režiji, imamo potovanja splanirana cca 6 mesecev (lahko tudi več) pred odhodom. Kar pomeni vsaj kupljene letalske karte, lahko pa tudi namestitev in še kakšne druge zadeve. Se pravi tisti, ki gredo januarja ali februarja na Šrilanko, Tajsko ali kamorkoli, imajo že vse urejeno. Poleg tega (če gledam s svojega zornega kota) potujemo sami oz. v paru, ker ne potrebujemo neke družbe, če pa bi si le želela družbo, prav gotovo ne bi potovala na drug konec sveta z nepoznanimi ljudmi.
Svetujem, da se rajši obrneta na kakšno turistično agencijo.
takole, če želita na Tajsko, vama svetujem https://sebandbuaworld.wordpress.com/, pa se z njim pogovorita, vaju nastani, nahrani in poda oglede, samo ne vem kako bosta z letalsko karto, to si jaz poiščem zelo zgodaj in gledam na ceno, da je čim nižja, drugače pa je Tajska zelo lepa, prijazna in varna dežela, svetujem vam minimalno 14 dni , čeprav jaz ostane dlje,
SREČNO 2018
nastanitev v Bankoku vama priporočam hotel Tints of blue ali Jasmin hotel (Sukhumvit) lepa, cenovno ugodna, oba z bazenom, glede na prehojene kilometre po Bankoku, se zvečer prileže plavanje v bazenu, dobra hrana, Blou ponuja brezplačni tuk tuk za svoje goste, oba sta bolj ali manj v središču in dobra izhodiščna točka, krasna povezava z letališčem (podzemna), blizu poceni hrana, trgovski centri……obvezno pojdita na sky tower in si vzamita karto z fruit buffe, skratka uživajta, če pa še vaju kaj zanima pa vprašajta.
Jaz sem se pred tremi leti odločil da grem na Filipine in kupil karto 9 dni prej za ugodnih 560 evrov. Tako, da ni nujno da imaš vse splanirano 6 mesecev v naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.