Najdi forum

potovanja

Ker sem še neizkušena glede potovanj na počitnice kam drugam kot na Hrvaško obalo, bi prosila za informacije, ki bi mi lahko pomagale. Predvsem tisti, ki veliko potujete, če lahko poveste, kakšne so približn cene takih potovanj ter kam se splača iti(v smislu, da je lepo).

Ja, to je pa težko takole napisat… Odvisno kam in za koliko časa…
Kar se pa tiče kam se splača it – odvisno kaj te zanima in kaj ti bolj “leži”. Vsaka nova, nepoznana dežela ima svoj čar.

Potovati in spoznavati nove kraje je nekaj najbolj super. Dokler se pa ne odločiš pogledat ” čez planke ” ti nikoli ni jasno kaj vse leti mimo tebe.

Nekaterim je super Aljaska, nekateri prisegajo na peščene sipine………Potovati pomeni spoznati nekaj novega in s tem obogatiti samega sebe. Ni grdega kraja na svetu, ki se ga ne bi splačalo odkriti in užiti.

Za začetek pa raje izberi kaj bližnjega – za trening.

Prevec je odprtih vprasanj, za kolko casa ? Denar ? Kolko dalec ? Sami ali ne ? Prevozno sredstvo itd. Poizkusite vsaj povedati za kolko denarja in koliko casa pa bomo lahko vsaj okvirno kaj svetovali.

Kaj pa vem, recimo 300.000, za dve osebi. Npr Tunizija, Maroko…
Za kolk časa? Hm, glede na denar najbrž ne bi šlo več kot en teden, čeprav bi šla za dva.

Hvala, lp

Pup, mi smo pred 3 leti porabili za 7 ali 10 dni Maroka 60.000 po osebi. Lasten prevoz iz Lj. do Gibraltarja, peš v Maroko, rent a car. Vključno s cestninami.

lp

bv

Za potovanje smatram pot ki ima svoj cilj.Doseg cilja pa je kljub planom včasih vprašljiv in zato prinese tudi razočaranje . Zato se raje potepam . Naključno si izberem približno smer , na hitro preskočim tisti del poti ki ga že poznam , potem pa dokler gre gre , ko je na vidiku ovira ( konec dopusta , finance ) se obrnem in grem domov . Na ta način še nisem bil razočaran in vedno sem na potepu doživel kaj lepega . Poizkusi na ta način mogoče ti bo všeč .

pup,

midva sva bila v Maroku leta 2000, 3 tedne, do tja z letalom, tam pa najem avta in naju je vse skupaj prišlo 450.000 Sit (za oba).

lp

PUP,

oglej si spletno stran: http://www.drustvo-nomad.si

Pup, kaj pa Irska? Z možem greva lesto spet, naju pride za 10 dni, za oba, 280.000,oo sit. Če te zanima ponudba, mi odgovori na mail.

Iran od 15.maja do 15.aprila za 850 evrov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close