Potovanja
Pozdravljeni
Iscem nekoga ali vec ljudi ki radi potujejo sam bi sel veckrat kam za zacetek po evropskih mestih vendar imam vedno problem ker med prijatelji ne najdem nikogar ki bi ga potovanja veselila ali ni denarja ali pa jim druzinsko zivljeneje tega ne dopusca .Saj grem tudi sam kdaj pa kdaj vendar je vedno lepse ce imas se koga zraven .Sam imam 34 let in sem iz Ljubljane prepotoval sem ze kar nekaj nisem ravno za kaksne avanture z avtostopi spanji pod milim nebom ali kaj podobnega rad spim in potujem udobno nisem navdusen nad hostli tesko bi se posluzil tudi couchsurfinga ali kaj podobnega z veseljem bi popotnike gostil na kavcu ne pa gostoval .Prav tako nimam neke velike zelje po obiskovanju muzejev in cerkva seveda si rad ogledam kaksen zares zanimiv muzej arhitekturo mesta raziskovanje mesta trznice kaksna zabava sprehod kaksna zanimiva prireditev lahko glasbena sportna ali pa kaksen zares zanimiv sejem in kaj podobnega .
Ker je pred vrati prvi maj in nekaj prostih dni je to odlicna priloznost za kaksen izlet ce ima kdo zeljo po potovanju se lahko kaj zmenimo.Zanimive destinacije za majski izlet bi mi bile Nizozemska ,Poljska ,Bosna ,Romunija ,Bolgarija za dvo dnevni izlet pa lahko tudi Gardalend ali kaksen zanimiv sejem .
Najraje bi sel na Nizozemsko nekje med 27.4 in 3.5 za kaksne 4 dni avijon in spanje se da dobiti za kaksnih 280 eur sem pa odprt tudi za druge predloge tako da ce ima kdo zeljo naj kar javi.
potovanje100@gmail.com ce bi kdo s podobnimi zeljami rad potoval ima kaksen predlog idejo naj kar pise sem pa za malo na okoli skozi celo leto ne samo v maju
Forum je zaprt za komentiranje.