Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Potovalni kovcek iz tedija

Potovalni kovcek iz tedija

Je kupil kdo trdi kovček v tediju in kako se obnese?

Jaz sicer še ne, sem ga pa kupila v eni od kitajskih trgovin in sem prepričana, da vsa ta roba pride v Evropo z istim kitajskim kontejnerjem in se potem distribuira po različnih firmah. Za večino teh kufrov velja isto – čisto spodobno če z njim lepo ravnaš, torej da ga daš v prtljažnik avta in se nekam odpelješ, pa ga lepo nežno pelješ v hotelsko sobo in podobno. Smrt za vse kovčke je letalski promet, kjer delajo z njimi kot svinja z mehom, na ta način so mi uničili tudi kar kvaliteten (in ustrezno drag) samsonitov kovček. Povijanje v strech folijo nekoliko pomaga, če imaš možnost to le naredi, ampak doma, na letališču na Portugalskem je ta storitev stala 25 evrov za kos.

Sem si pred 10 leti kupil v Kiku en kovček na koleščke in mi še danes služi. Je pa res da kovčkov ne uporabljamo vsak dan,razen ko se gre na dopust…a je tako…:)…
Je pa mogoče ista kvaliteta kot tisti v Kiku…

Za letalski prevoz odsvetujem. Sicer glede na rokovanje.
Pa smrdet znajo močno in s tem hitro usmradijo tudi oblačila. Razsmradijo se nikoli ne.

Odvisno, kako greš na dopust. Kot je že nekdo prej napisal, če kovček daš v prtljažnik avta, na vlak, avtobus ali ga lahko vzameš s seboj na letalo kot ročno prtljago, bo vsak kovček zdržal še pa še. Čim pride pa enkrat med letalsko prtljago, kjer kovčke dobesedno mečejo z letala (videla na lastne oči), gre pa taka cheap roba hitro v maloro. Veliko bolje se v takih primerih po mojih izkušnjah obnesejo mehki kovčki, ki ne morejo počit. Imamo antlerjeve mehke kovčke že več kot deset let, preživeli že kar precej poletov pa vlačenja v avto, iz avta, po hotelih, po kampih … malo so obdrgnjeni, sicer jim pa nič ne manjka in bodo še za kar nekaj let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close